İnadına Aşk dizisi neden final yapıyor?

Güncelleme Tarihi:

İnadına Aşk dizisi neden final yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2016 14:12

Televizyon dünyasının fenomen dizilerinden İnadına Aşk yayından kaldırılıyor mu? Bu akşam 32. final bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak olan dizi neden bitiyor? İnadına Aşk dizisi neden yayından kaldırılıyor? Tüm bu soruların cevabı haberimizde…

Haberin Devamı

Romantik komedi türünün başarılı örneklerinden biri olan İnadına Aşk, geçtiğimiz hafta 31. Bölümü ile ekranlara gelmişti. Ancak alınan kararla dizi, bu akşam yayınlanacak olan 32. Bölümü ile final yapıyor. Peki dizi neden bitiyor? İşte detaylar…

Başrollerinde Açelya Topaloğlu, Can Yaman, Nilay Duru, Eren Vurdem, Cevahir Turan ve Cem Belevi gibi başarılı oyuncuların yer aldığı İnadına Aşk, gerek senaryosu gerek güçlü oyuncu kadrosu ile izleyen herkesi ekran başına kilitlemiş durumda. Çarşamba günlerinin vazgeçilmezi haline gelen dizide alınan şok karar gündeme damga vurdu. Eski popülerliğini kaybederek son zamanlarda reyting sıralamalarında hızlı bir düşüş yaşayan İnadına Aşk dizisi için yayın hayatına son verilme kararı alındı.

İnadına Aşk 32.Bölüm 1.Tanıtım

Haberin Devamı

Heyecan, aksiyon ve entrikanın hiç eksik olmadığı İnadına Aşk, bu akşam ki yayınlanacak olan 32. Bölümü ile ekranlara veda ediyor.

Yayın hayatına başladığı ilk günlerde reyting sıralamalarında zirve yapan, bir zamanların popüler dizisi İnadına Aşk, Çarşamba gününe geçtikten sonra izlenme oranında büyük bir düşüş yaşamıştı.

Reyting listelerinde de sonuç aynı olunca dizi yapımcısı ve yönetmeni tarafından aniden final yapma kararı alındı. Yapımcı Osman Sınav, izlenme oranının düşüklüğü nedeniyle dizinin yayın hayatına son verilmesi gerektiğini belirterek 32. bölümü ile final yapılacağını duyurdu.

İnadına Aşk 32.Bölüm 2.Tanıtım

İnadına Aşk final bölümünde neler olacak?

Abisinin inadına sinirlenen Defne, Toprak'a isyan eder. Kiminle evlenmesi gerektiğine kendisinin karar vereceğini bu konuda özgür olduğunu söyler. Defne’nin bu isyanına karşılık Toprak da Defne’den özgür seçimini yapmasını ister. Bir yanda sevdiği adam diğer yanda ailesi Defne için zorlu bir karar olacaktır.

Defne tam kararını verip sevdiği adamı seçecekken durumu öğrenen Yalın, Defne’yi engeller. Yalın, Defne’den vazgeçmediğini ispatlamak için Toprak’a akıl almaz bir oyun oynar. Diğer yandan Toprak ise damat adayını sınamak için türlü hilelere başvurur. Ancak bu oyun Leyla ile aralarında sürpriz bir gelişmeye yol açacaktır.

Haberin Devamı

İnadına Aşk 32.Bölüm 3.Tanıtım

Diğer yandan Deniz ve Damla, olmayan bebeklerinin sevincini yaşayan Aras ailesi ile uğraşır. Damla’nın annesi ortaya çıkar ve durumlar içinden çıkılmaz bir hal alır. Polat, Nehir’i unutamaz. Nehir ile yeniden bir araya gelebilmek için yengesi Yeşim ile ilginç bir plan yapar. Tabi bu arada Polat’ın bir işe kalkışması demek işleri daha karmaşık bir hale sokması demek. Bakalım Polat, planında başarılı olabilecek mi?

Bu akşam aynı saatinde final bölümü ile ekranlara gelecek olan İnadına Aşk dizisini sakın kaçırmayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!