İnadına Aşk 32. bölüm 2. fragman izle! Final bölümü bu akşam!

Güncelleme Tarihi:

İnadına Aşk 32. bölüm 2. fragman izle Final bölümü bu akşam
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2016 03:32

Fox ekranlarında final yapmaya hazırlanan İnadına Aşk dizisinin son fragmanları izleyici karşısına çıktı. Reytinglerindeki düşüş sebebiyle yayından kaldırılma kararı verilen dizinin bu akşamki bölümünde Defne bir karar vermek zorunda kalacak. Defne sevdiği adamı mı, ailesini mi seçecek? İşte dizinin final bölümü fragmanları ve son bölüm detayları…

Haberin Devamı

Başrollerini Açelya Topaloğlu, Can Yaman, Eren Vurdem, Nilay Duru, Cem Belevi, Aras Aydın, Elvin Levinler, Taner Rumeli, Yeşim Dalgıçer, Bilge Şen ve Selim Gürata gibi isimlerin paylaştığı İnadına Aşk, bu akşam ekrana gelecek bölümüyle ekranlara veda edecek.

Yaz aylarında yayın hayatına başlayan dizi, ilk bölümlerindeki reytingleri yakalamayınca, final yapma kararı alındı. İşte merak edilen dizinin final bölümünde yaşanacaklar ve final fragmanları…

İNADINA AŞK 32. BÖLÜM TANITIMI – 2

İNADINA AŞK 32. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Abisinin inadı yüzünden çok kızan Defne, Toprak'a isyan eder ve özgür olduğunu, istediği adamla evlenebileceğini söyler. Toprak da bunun üzerine, Defne'ye özgür seçimini yapmasını söyler. Ya sevdiği adam, ya ailesi. Defne tam sevdiği adamı seçecekken, Yalın engeller. Sevdiği kadının seçim yapmasına izin vermeyecektir, onun için ailesini de kazanacaktır. Yalın Toprak'a Defne'den vazgeçmediğini göstermek için akla hayale gelmeyecek yollara başvururken, Toprak da damat adayını sınamaya başlar. Ama bu ilginç sınav, Leyla ile arasında beklenmedik sonuçlara yol açacaktır.

Deniz ve Damla ise olmayan bebeklerinin Aras ailesinde oluşturduğu coşkuyla uğraşırlarken bir de başlarına Damla'nın annesi çıkar. İşte şimdi işler çok fena karışacaktır. Bu arada Barutçu Apartmanı'nda tadilat biter ve Yeşim'le Çınar yeni evlerine çıkarlar. Nihayet yalnız kalabilmişlerdir ve romantik planları vardır. Acaba bu sefer bu planları gerçekleştirmeyi başarabilecekler midir? Polat ise Nehir'i bir türlü aklından çıkaramaz ve entrikacı yengesi Yeşim'in desteğiyle harekete geçmeye karar verir. Tabii Polat'ın harekete geçmesi demek ortalığın karışması demektir.

Haberin Devamı

İNADINA AŞK 32. BÖLÜM TANITIMI

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!