İnadına Aşk 31. yeni bölüm bu akşam! - izle

Güncelleme Tarihi:

İnadına Aşk 31. yeni bölüm bu akşam - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2016 15:34

Televizyon dünyasının fenomen dizilerinden İnadına Aşk’ın 31. bölüm fragmanı yayınlandı! Merakla beklenen İnadına Aşk’ın yeni bölümünde neler olacak? Laz kızı ile Plaza Kalası muradlarına erebilecekler mi? Merak edilenlerin hepsi bu akşam ekranlara gelecek olan İnadına Aşk 31. Bölümde…

Haberin Devamı

Başrollerinde Açelya Topaloğlu, Can Yaman, Nilay Duru, Eren Vurdem, Cevahir Turan ve Cem Belevi gibi başarılı oyuncuların yer aldığı İnadına Aşk, gerek senaryosu gerek güçlü oyuncu kadrosu ile izleyen herkesi ekran başına kilitlemiş durumda. Her hafta Çarşamba günleri ekranlara gelen dizinin 31. Bölümü için yayınlanan 2. Ve 2. Fragmanı gündeme bomba gibi düştü. Peki sevilen dizinin son bölümünde neler olacak? İşte detaylar…

Romantik komedi türünün başarılı örneklerinden biri olan İnadına Aşk’ta heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Entrikanın hiç eksik olmadığı dizide bakalım bu hafta neler olacak?

İnadına Aşk 31. Bölüm 1. Tanıtımını izle

Defne, Yalın’ın evlilik teklifini kabul eder. Polat ise Defne’nin verdiği bu kararı her ne kadar desteklemese de Yalın’ı kabullenmek zorunda kalır. Ancak Toprak için durum aynı değildir. Bu evlilik kararına çok sinirlenir, Defne’yi bir yere kilitler ve bir daha Yalın’ı unutana kadar göremeyeceğini söyler.

Haberin Devamı

Diğer taraftan Defne ve Yalın, babaannenin hastalığı yüzünden evleneceklerini hiç kimseye söyleyemezler. Ancak Toprak’ın bu planı suya düşer. Çünkü Barutçu ve Aras ailesinin genç üyeleri Toprak’a fırsat vermemekte kararlıdır. Yeşim bir plan yaparak kız isteme olayının gerçekleşmesini sağlar.

İnadına Aşk 31. Bölüm 2.Tanıtımı izle

Büyüklerin bu evlilik kararını kabul etmeleri ve Defne’yi istemeye gitmeleri için ilginç bir plan yapan Yeşim bakalım bu konuda başarılı olabilecek mi? Yeşim’in bu plan için görevlendirdikleri bakalım kendilerine verilenleri yerine getirerek, Defne’nin istenmesini sağlayabilecekler mi? Yoksa işler daha karmaşık hale mi gelecek? Hepsi ve daha fazlası bu akşam ekranlara gelecek olan İnadına Aşk 31. bölümde!

İnadına Aşk Can Yaman Kimdir?

1989 İstanbul doğumlu olan Can Yaman aslında bir avukattır. Avukatlık eğitimini tamamladıktan sonra kısa bir süre kendi mesleğini yapan Yaman, çevresindeki kişilerin etkisi ile oyunculuğa yönelmiştir. Oyunculuk eğitimi almadan bir dizide başrol oyunculuğuna seçilen yakışıklı oyuncu, asıl eğitimin setlerde verildiğine inananlardan.

Haberin Devamı

Oyunculuk sektöründe Şener Şen, Haluk Bilginer ve Uğur Yücel gibi usta oyuncuları örnek aldığını belirten yakışıklı Can Yaman, kadın oyunculardan da Sinem Kobal’ı beğeniyor.

Yakışıklı oyuncunun ilk oyunculuk deneyimi Gönül İşleri dizisinde gerçekleşmiştir.

İnadına Aşk Açelya Topaloğlu Kimdir?

19 Kasım 1986 İzmir doğumlu olan Açelya Topaloğlu, özel bir tiyatroda oyunculuk eğitimi almıştır. Başarılı oyuncu Arka Sokaklar, Aşk Yakar, Eve Düşen Yıldırım gibi önemli projelerde rol almıştır. Ancak kariyerinin dönüm noktası Kaçak Gelinler olmuştur. Kaçak Gelinler dizisinde canlandırdığı Almilla karakteri ile ün kazanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!