İmajı her şeyi

Güncelleme Tarihi:

İmajı her şeyi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2011 15:33

Haberin Devamı

HABERLER

Bugs Bunny ve
Alaaddin’le
sömestr keyfi

spot
----
Dünyanın en ünlü gösterileri arasında yer alan “Alaaddin on Ice” ve “Bugs Bunny ve Arkadaşları Sirkte” Türkiye’ye geldi, İstanbullu çocuklar için sömestr tatili daha da renklendi!

yazı
----
Ünlü akını
BKM tarafından Türkiye’ye getirilen “Alaaddin on Ice”ın galası geçtiğimiz gün Parkorman’da yapıldı. Ünlülerin akınına uğrayan gecenin tüm geliri, Tohum Otizm Vakfı’na bağışlandı. 13 Şubat’a kadar Parkorman’da sahnelenecek gösteriyi ilk gecesinde Feraye Tanyolaç-Kaya Çilingiroğlu, Demet-İbrahim Kutluay, Ebru Şallı-Harun Tan ve Sinem Yıldırım da çocuklarıyla birlikte izledi.

Türkiye’yi dolaşacak
Bugs Bunny ve arkadaşları, ülkemize Barselona Sirki’yle birlikte geldi. Demet-İbrahim Kutluay ve Ebru Şallı-Harun Tan çiftleri, bu renkli gösteriyi de kaçırmadı. 13 Şubat’a kadar İstanbul’da sahnelenecek “Bugs Bunny ve Arkadaşları Sirkte”, daha sonra Bursa, İzmir, Ankara, Kayseri, Adana ve Mersin’deki çocuklarla buluşacak.

-----

Haberin Devamı

İmajı her şeyi 
Kürk giydiği için moda yazarları ve hayvan hakları dernekleri tarafından eleştirilen Selin İmer, geçtiğimiz hafta sonu Kartalkaya’daydı. Dorukkaya Ski&Mountaion Resort’te bol bol kayak yapan İmer, yoğun kar yağışına rağmen, güzel görünmek uğruna kayak gözlüğü yerine güneş gözlükleriyle poz verdi.

KISA KISA
---------

Astoria 3 yaşında
Astoria Alışveriş Merkezi, üçüncü açılış yıldönümünü geçtiğimiz gün kutladı. Astaş Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Aşcı ve Astoria Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Ümit Teoman, üçüncü yıl pastasını alışveriş merkezinin ziyaretçileriyle birlikte kesti.

Akıllı telefon
Vertu markası, ‘akıllı telefon’ Constellation Quest’i Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen özel bir davetle tanıttı. Geceye katılanlar, fiyatı 5 bin 500 ila 19 bin 500 euro arasında değişen bu yeni telefonun özelliklerini yakından inceleme fırsatı buldu.
resimaltı: Steve Amstutz, Marc Izatt, Mustafa Eliaçık

AJANDA
------
Karadeniz yemekleri
The Plaza Hotel’in içinde bulunan Ph Pub, 19 Şubat’a kadar müşterilerine Karadeniz’in en lezzetli yemeklerinden örnekler sunacak. Mısır ekmeği eşliğinde ikram edilecek lezzetler arasında karalahana çorbası, güveçte sebzeli hamsi buğulama ve fasulye turşusu kavurması da var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!