İlişki Durumu Karışık Son Bölüm | İzle

Güncelleme Tarihi:

İlişki Durumu Karışık Son Bölüm | İzle
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2015 14:34

Yaz sezonunun ilgiyle takip edilen dizilerinden İlişki Durumu Karışık, ekranlara gelen son bölümüyle izleyenleri şaşırttı. Son bölümün heyecan dolu bir finalle bitmesinin ardından dizinin yeni bölüm fragmanı merakla izleniyor. İlişki Durumu Karışık'ın son bölümünde Murat, Ayşegül'e olan duygularını açıklıyor. İşte İlişki Durumu Karışık'ın 8. bölüm fragmanıyla ilgili detaylar...

Haberin Devamı

İlişki Durumu Karışık'ın yeni bölüm fragmanında izleyicileri sürpriz olaylar bekliyor. Ayşegül'e duygularını açan Murat, evliliklerinin de aslında sahte olduğunu bildiğini açıklıyor. Bu açıklamayı yaparken, Can onları gizlice dinliyor.

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK YENİ BÖLÜM FRAGMANI

İlişki Durumu Karışık Son Bölüm | İzle

Ayşegül kalbini Can’a açmış, hislerini dile dökmüştür. Can’ın Ayşegül’e cevabı Ayşegül’ü sinir krizine sokmaya yetecektir! Can’ın Elif’le yakın arkadaş olması herkesin dilindedir.

Handan tarafından uyarılan Can, Elif’ten uzak kalmayı başarabilecek midir? Yoksa Elif’in bir sözüyle ona mı koşacaktır? İsmail, Ayşegül için büyük bir sürpriz hazırlamıştır. Ayşegül’ün tarzı İsmail’e emanettir! Ayşegül, İsmail’in “lady okuluna” kayıt olur! Eve gelecek olan gazeteciler için Ayşegül’ün ev sahipliği yapması gerekir.

Eline büyük bir koz geçen Ayşegül bu durumu Can’a karşı kullanır. Can elinde bez ile bütün evi Ayşegül’e inat temizleyebilecek midir? Murat doğum gününü Ayşegül’le birlikte geçirir. Murat, Ayşegül’e karşı hissettiklerini dile döker. Çünkü öğrendikleri aklını karıştırmaya yetmiştir!

Ece ve Efe, Ayşegül’le Can’ın yaptığı evlilik sözleşmesini bulmuştur. Dört bir yandan sıkışan Can ile Ayşegül gerçeklerin ortaya çıkmasını engelleyebilecek midir?

Can ve Ayşegül arasını bozmakta kararlı olan Mediha yeni bir planı devreye sokar; ancak işler sandığı gibi gitmeyecektir. Can alyansını Elif’ten alır. Alyansın Elif de olduğunu öğrenen Ayşegül büyük bir kıskançlık içine girer ve soluğu Elif’in karşısında alır. İki kadın Can için birbirine meydan okur.

Can’ın filmi için basın gösterimi yapılacaktır. Handan Can’ın özellikle Ayşegül’le katılmasını ister. Ancak işler karışacak ve Can; Ayşegül’le Elif arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır! Can’ın tercihi Elif mi olacaktır yoksa Ayşegül mü?

BAKMADAN GEÇME!