İkoncanlar boş kafalı mı

Güncelleme Tarihi:

İkoncanlar boş kafalı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2009 00:00

Okan Bayülgen'in sözleri kızdıracak

Haberin Devamı

TÜRKİYE'NİN İKONCANI EDA TAŞPINAR- Foto-galeri  

IVANA SERT FOTOĞRAFLARI

Sivri dilli şovmen Okan Bayülgen, "İkoncanlar eşittir boş kafalı" açıklamasını yapınca magazin sayfalarında adlarının başına 'ikoncan' eklenen ünlüler yanıt verdi.

Kanal D'de ekrana gelen Okan Bayülgen'in sunduğu "Disco Kralı" programında Okan Bayülgen, şarkıcı Ebru Polat'a "Sana pop müziğin ikoncanı diyorlar. İkoncanlar çanta ve ayakkabı almadıkları gün herhalde höykür höykür ağlıyorlardır. Sende öyle misin" sorusunu sordu. Ebru Polat ise, "O kadar boş kafalı değilim ve asla o kadar boş kafalı olmayı istemem" deyince Bayülgen, "Siz İkoncanlara boş kafalı mı diyorsunuz" sorusunu yöneltti. Televizyon gazetesi adlı internet sitesindeki haberde Polat, böyle düşündüğünü tekrar ifade edince ünlü şovmen de "Bravo, ben de öyle düşünüyorum. İkoncan eşittir boş kafalı" diye konuştu. Programın konuklarından oyuncu Emre Karayel ise, ikoncanların boş kafalı oldukları yorumlarına katılmadı. Karayel, "Ben aslında onun zekice bir tavır olduğunu düşünüyorum" dedi.

Haberin Devamı

Eda Taşpınar
Bu soruya kesinlikle yanıt vermem
Bu soruya kesinlikle yanıt vermem çünkü kendimi 'ikoncan' olarak görmüyorum. Ben şu anda TV programım üzerine yoğunlaştım. Polemikler arasında kendimi konumlandırmam. Benim hakkımda kim ne düşünüyorsa düşünsün. Ben ve çevrem benim nasıl biri olduğumu zaten biliyor.

Ivana Sert
Okan'ın söylediği çok önemli değil
Hiçbir şey söylemek istemiyorum. Benim hiç önemli değil Okan Bey'in söylediği. Önemli olan yakın çevremin, eşimin ve dostlarımın benim için ne düşündüğüdür. Boş ya da dolu kafalılık görecelidir. Benim ne eğitim aldığımı Okan Bayülgen nereden biliyor...


Deniz Berdan
Bunları söyleyenleri tanımıyorum
Böyle polemiklere girmek istemiyorum. 4-5 yerde fotoğrafım çıktı diye İkoncan olunmuyor. Bu lafları söyleyenleri de tanımıyorum. 11 yıl bağımsız dergi çıkardım. 22 yaşından beri kendi paramı kazanıyorum. Ne kocamdan ne de babamdan para alıyorum. Eşim bu soruya cevap vermemi istemedi, o yüzden kesinlikle cevap vermek istemiyorum.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!