İkiz babası olacak

Güncelleme Tarihi:

İkiz babası olacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2000 00:00

Haberin Devamı

Aşk şarkılarının kadife sesli şarkıcısı Julio Iglesias, bu aralar hem çok mutlu, hem de çok dertli. Ölümcül bir hastalığa yakalandığına dair söylentileri yalanlayan ünlü şarkıcı, sevgilisinin ikiz bebek beklediğini öğrendiğinde ise, mutluluktan havalara uçtu...

Son zamanlarda kulaktan kulağa fısıldanan sözler, Julio Iglesias'ın hayranlarını üzüyordu. Amerika'dan ülkemize kadar ulaşan söylentilere bakılırsa, Julio Iglesias ağır hastaydı. Doktorlar, birkaç aylık ömrünün kaldığını söylüyorlardı. Ünlü sanatçının büyük oğlu Enrique Iglesias, İstanbul'a geldiği zaman babası hakkındaki soruları cevapsız bırakmıştı. İşte bu da, ünlü sanatçı hakkında çıkarılan söylentileri doğruluyordu.

Ancak kısa bir süre önce Iglesias'ın Dominik Cumhuriyeti'nde, Punta Cana'daki villasından gelen bir haber, herkesin yüzünü güldürdü. Iglesias, yakında baba olacaktı. Hem de ikiz babası. Baba adayı da bu güzel haberi Teksas'taki konser turnesi sırasında öğrenmişti. Ağır hasta olduğu iddia edilen Julio Iglesias, ‘‘Dört Ay Gecesi’’ isimli yeni albümünü tanıtmak amacıyla Teksas'ta konserler veriyordu. Baba adayı haberi alır almaz, konser turnesini yarıda kesip, sevgilisi ve diğer iki çocuğunun annesi Miranda Rijnsburger'in yanına döndü.

Sevgilisi kızı yaşında

Miranda Rijnsburger, Iglesias'ın kızı olacak yaşta. Ancak sevgililerin çok mutlu bir beraberlikleri var. Bu beraberlikten Miguel Alejandro adında üç yaşında ve Rodrigo adında bir yaşında iki oğlu var. Iglesias, ilk eşi Filipinli Isabel Preysler'den olan yetişkin üç çocuğuylla pek fazla ilgilenmiyor. Ama torunu yaşındaki küçük oğullarını taparcasına seviyor.

Miranda Rijnsburger ise çocuklara çok düşkün. ‘‘Çocuksuz bir evde yaşamak çok sıkıcı olurdu. Ben çocuklarla dolu bir ortamda kendimi mutlu hissediyorum’’ diyor. Genç kadın hamile olduğunu ve ikiz bebek beklediğini öğrenince sevinçten çılgına döndü. Miranda da Julio da ikizlerin kız olmasını tercih edecekler. Ama şimdilik bebeklerin cinsiyetini bilmiyorlar.

Julio Iglesias, Miami'deki eve yeni odalar ilave ettirmeye hazırlanıyor. Punta Cana'daki ev, dört çocuğun rahatça yaşayabileceği kadar büyük. Ancak Iglesias ve ailesi yılın büyük bir bölümünü Miami'de geçiriyor.

Miranda Rijnsburger'in ailesinde kadınlar çoğunlukla ikiz doğuruyorlar. Bu nedenle genç kadın ikiz beklediğini öğrenince pek de şaşırmamış. İkizler doğduktan sonra, Iglesias'ların evi çocuk yuvasına dönecek. Ama Julio Iglesias da çocukları çok seviyor ve çevresinde sürekli koşuşturan çocukların bulunmasından hiç rahatsızlık duymuyor.

Hüzünlü şarkılara devam

Kadife sesli şarkıcı, bundan sonra en romantik şarkılarını çocukları için besteleyeceğini söylüyor. Ünlü şarkıcının yeni albümü de birbirinden romantik şarkılardan oluşuyor. Dünya ne kadar değişirse değişsin, insanların aşık olmaktan vazgeçemeyecekleri gibi, aşk şarkılarını söylemeye devam edeceklerinden emin.

Julio Iglesias, sağlık durumuyla ilgili söylentilerin nasıl ve neden çıkarıldığını bilemiyor. Tekrar baba olmaya hazırlanan sanatçı, fotoğrafçılara poz verirken son derece sağlıklı görünüyordu. Üstelik sanki ilk kez baba olacakmış gibi de heyecanlıydı. Ünlü sanatçı yeni albümünün ona uğur getirdiğini, albümün reklam turnesi sırasında ikiz babası olacağını öğrenince, albümün satışlarının da iyi gideceğine inandığını belirtiyor.

Julio Iglesias ve çocuklarının genç annesi, evlenmek konusunda biraz kararsızlar. Miranda Rijnsburger, birbirini seven iki insanın zoraki bağlarla bağlanmasına gerek görmüyor. Iglesias'a kalsa, onlar çoktan evlenmiş olacaklardı. Fakat Miranda Rijnsburger, evlenmek istemiyor. Belki ikiz annesi olduktan sonra fikir değiştirir...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!