İki ay “Tamam canım” dedim şimdi çatır çatır mini giyiyorum

Güncelleme Tarihi:

İki ay “Tamam canım” dedim şimdi çatır çatır mini giyiyorum
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2012 00:00

Demet Akalın’la yeni albümü ‘Giderli 16’ için buluştuk. Eşi Okan Kurt’u nasıl kandırdığından yeni giderlerine kadar her şeyi konuştuk.

Haberin Devamı

Hayallerinizde şarkıcılık var mıydı?
- Hiç. Doğup büyüdüğüm yerde, Gölcük’te evlenip çoluk çocuğa karışıyım diye düşünürdüm. Modellik işine girince de para kazanıp kendi kot pantolonumu almak ve anneme yük olmamak beni mutlu ederdi.
Ya Gölcük’te kalsaydınız?
- ‘Subay Eşleri ile Yardımlaşma Derneği Başkanı’ olurdum. En az üç çocuk yapmıştım. Çay partileri düzenlerdim.
Kendinizi hep beğenir miydiniz?
- Boydan kurtarıyoruz, başka bir numara yok! Şaka bir yana aynaya baktığımda bazen bakmaya doyamıyorum bazen de ‘Bu ne çirkinlik’ diye düşünüyorum. Ruh halimle alakalı.
Estetik var mı?
- Göğüs estetiğim var. Botoks sadece koltukaltımla kalmıyor, bir senedir yüzüme de yaptırıyorum.
Seksi olmak sizin için önemli mi?
- Öyle bir derdim yok. Tabii sahne insana güven veriyor. Eşim Okan, kusura bakmasın ama mini eteği kendime çok yakıştırıyorum, giymeye de devam edeceğim. Yürek yedim galiba! (Muhtemelen cesarete işaret eden
bir deyim)

Haberin Devamı

BU ŞARKILARDA KENDİMİ BULDUM
Niye? Kızar mı?
- Evlenmeden önce kurallar koydu. Bana “Mini etek, mayo yok, Twitter hesabı kapanacak, bunları yaparsan evlenirim” dedi. “Yaparım canım” dedim. Geçen gün “Sen beni kandırdın” dedi. Evet, kandırdım. Marifet zaten kandırmakta. Bir-iki ay giymedim şimdi çatır çatır giyiyorum. Okan da bazı şeylerin mayo ve mini etekle olmadığını gördü.
Çocuk?
- Bu zamana kadar hiç o kafada değildim. Şimdi en çok istediğimiz şey evlat sahibi olmak.
Yeni albümüz ‘Giderli 16’yı nasıl tanımlarsınız?
- Klasik bir Demet Akalın albümü. Yalnız bu sefer slow şarkılar
çoğunlukta. Bu şarkılarda kendimi buldum. Sinan Akçıl ‘Ne Büyük Bir Aşk’ şarkısını bize yazmış. Albümde Gökhan Özen ve Özcan Deniz’le de
düet yaptım.
Adınız ‘giderli’ye çıkacak. Çok ‘gider’ yapar mısınız?
- Gider yapmadan olur mu? Zaten ‘gider’ demek haksızlığa ve sadakatsizliğe karşı yapılan şey.
Peki uzun zaman sonra ilk kez slow bir şarkıyla (Yılan) çıkış yapmanızın sebebi ne?
- Çünkü hâlâ bir kesmin kafasında ‘Şarkıcı mı, şov girl mü, stüdyoda sesiyle mi oynanıyor?’ gibi soruları var. “Bakın böyle şarkı söylüyorum. Geçmiş olsun, uğraşmayın benimle” demek ve ters köşe yapmak için bu şarkıyla çıktım.

Haberin Devamı

Gideri bol 16 yıl

Ali Tufan Koç / akoc@hurriyet.com.tr

¬ 1996 İlk albüm ‘Sebebim’ piyasada. Saçlar kısa siyah, kıyafetler uzun kırmızı.
¬ 1997 - Magazinle ısınma turları. O zamanlar henüz ‘usta’ model, ‘çırak’ müzisyen, part-time oyuncu, full-time basketbolcu İbrahim Kutluay’ın sevgilisi.
¬ 2001‘Büyük’ aşkta ‘büyük’ ihanet: Kutluay, Demet Şener’le. Akalın, kızgınlığını evin banyosundaki sabuna kadar her şeyi alarak gösterir. Akalın: “O benim için rahmetli oldu. Ölen birinin arkasından konuşulmaz.”
¬ 2002 ‘Sevdim mi tam severim’ imajının ilk tohumları: “Sevdim mi her şeyimi veriyorum. Erkekler beni tanımadan ölmemeli”
¬ 2003 Deniz toplu, bikinili bir sahil klibi ‘Unuttum’la nasıl da huyunu suyunu/boyunu posunu’ unuttuğunu ikna etmeye çalışır.
¬ 2004 Türk popunda mühim bir dönemeç. Serdar Ortaç yazar, Demet Akalın söyler: “Bittim helal olsun/Uğrunda harcadığım yıllar haram olsun.”
¬ 2005 En sarışın saç ve en bronz tenle söylediği ‘Zaten Bir Anda Sevmiştim’, ayrılık sonrası travmalara deva olur. Biten ilişkilerin ardından yermelerde, sövmelerde en şık paslar hep fondaki Demet Akalın’dan gelir.
¬ 2005 Yeni sevgili (Oğuz Kayhan), yeni albüm (Banane), yeni hit (Aşkın Açamadığı Kapı)...
¬ 2006 Yeni albüm ‘Kusursuz’la beraber Türk popunda Gülşen’in, Bengü’nün, dahil olduğu bir bakkal/çakkal polemiği alevlenir.
¬ 2006 Eski sevgili/ yeni
eş Oğuz Kayhan’la magazin sosu bol dört buçuk ay süren
bir evlilik.
¬ 2006 Afedersin (Af Edersin değil, Affedersin değil) sayesinde Çeşme sahilleri Demet Akalın’larla dolar. Sayesinde ‘dip boyası gelen sarı saç’
bile bir akım olur.
¬ 2007 Çift tekrar bir arada. Bu kez parmaklara birbirlerinin isimlerinden dövmeler yapılır. Akalın: “Kocam iki tokat atsaydı boşanmazdım.”
¬ 2007 Hande Yener’le arada mahkemelik, arada birlikte reklamda oynamalık ilişkinin en hararetli günleri. Yener: “Tek
Demet tanırım o da
Demet Kutluay.”
¬ 2007  Gelenekselleşmiş Demet Akalın yaz hiti serisinde takvimler ‘Tatil’i gösterir: “Acilen toparlanmalıyım, üstümden koca bir aşk geçti.”
¬ 2008 Eski eş/yeni sevgili Oğuz Kayhan’la beraber yatakta yerli Beckham’lar pozları...
¬ 2008 Akalın, Bebek’te üç beş tur atıyor, Reina
gençliği onunla coşuyor.
¬ 2009 Üç buçuk yıllık ilişki noktalanır, Kayhan’ın adının yazılı olduğu dövme silinir.
¬ 2009 İbrahim Tatlıses’in uçağını kiralayan Demet Akalın: “İbo’nun uçağı leş gibi.”
¬ 2009 Yeni sevgili (Önder Bekensir), yeni albüm (Toz Pembe) yeni hit (Dans et)
ve sevgiliden
yine aynı laflar:
“O etek uzayacak”
¬ 2010 Plajlarda ‘Evli, mutlu, çocuklu’ çalıyor, ‘Zirve’ albümü listelerden inmiyor. Akalın: “Bu albümde de dibine kadar bakkalım”
¬ 2010 Senaryoda değişiklik yok: Eski sevgiliden yeni eş, eski eşten yeni sevgili, arada karşılıklı yaptırılan dövmeler, ihanetler, ayrıl, barış, tekrar ayrıl..

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!