İftiracılara cevabımı kasetimle vereceğim

Güncelleme Tarihi:

İftiracılara cevabımı kasetimle vereceğim
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2002 02:02

Nostalji Kraliçesi Muazzez Ersoy, kendisiyle uğraşanlara, hakkında dedikodu yapanlara yeni şarkılardan oluşan albümüyle en iyi cevabı vereceğini söyedi.

Türk Sanat Müziği'nin güçlü yorumcusu Muazzez Ersoy, bomba gibi bir albümle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Doğan Music Campany (DMC) ile anlaştıktan hemen sonra yeni albümünün hazırlıklarına başlayan ve aylardır yoğun bir tempo içinde çalışan Muazzez Ersoy, artık gün saymaya başladı. Tamamı yeni şarkılardan oluşan albümünün 14 Şubat Sevgililer Günü’nde piyasaya çıkacağını belirten ünlü sanatçı, son çalışmalarını tamamlamak üzere.

DMC İLE 5 ALBÜM

Doğan Music Company ile beş albümlük anlaşma imzalayan Muazzez Ersoy, ‘‘DMC'yle hayatımda yepyeni bir sayfa açıyorum. Bu yeni sayfada yepyeni şarkılara yer vereceğim. Bugüne dek beni nostaljik şarkılarımla seven halk, yeni şarkılarımla daha çok sevecek’’ dedi. DMC Genel Koordinatörü Ercan Saatçi de ‘‘Muazzez Ersoy'la müzik çalışmaları dışında yeni projelerde de buluşacağız. Bunlar arasında film, müzik, dizi ve müzikal gibi projeler yer alıyor’’ diye konuştu.

İş hayatındaki mutluluğu özel hayatında yakalayamayan Muazzez Ersoy, son günlerde hakkında çıkan iftiralar karşısında da her zamanki gibi sessizliğini koruyor. Bazı yayın organlarında kendisini karalama kampanyaları düzenlendiğine de dikkat çeken Muazzes Ersoy, bugüne kadar özel hayatı hakkında tek kelime dahi etmediğini ve etmeyeceğini belirterek şunları söyledi:

DEDİKODU YAPMAM

‘‘Beni ve müziğimi karalamaya çalışanlara en güzel cevabım, yeni albümüm olacak. Bu albümüme diğerleri gibi çok güveniyorum. Hakkımda dedikodu çıkaranlara, çamur atmaya çalışanlara en güzel cevabımı 14 Şubat Sevgililer Günü’nde çıkartacağım albümümle vereceğim. Yeni albümüm, sevenlere en güzel hediyem olacak.’’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!