İçerde dizisi ne zaman başlıyor? İşte ilk fragman

Güncelleme Tarihi:

İçerde dizisi ne zaman başlıyor İşte ilk fragman
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2016 16:55

Show TV'nin bu sezon öncesi iddialı yapımlarından biri olan İçerde nefes kesen bir fragman ile ekranlara geldi. Dizinin güçlü oyuncu kadrosunun yanı sıra hikayesi de oldukça etkileyici. Peki İçerde dizisi ne zaman başlayacak.. İşte dizinin yayınlanan ilk fragmanı ve oyuncu kadrosu

Haberin Devamı

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği ve iki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatacak “İçerde”nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Yıldıray Şahinler ve Gözde Kansu yer alıyor. Usta yönetmen Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini üstlendiği “İçerde”, nefes kesen senaryosu ve dev oyuncu kadrosu ile 19 Eylül'de Show TV’de başlıyor!

Yeni sezonun en çok merak edilen işlerinden biri; ‘İçerde’.

Dizinin ikinci tanıtımı önceki akşam yayınlandı. Annesinin, Sarp’ı canlandıran Çağatay Ulusoy’un göğsüne elini götürüp “Kardeşin hep burada, içerde” dediği sahne ve hemen arkasından kardeşi Mert rolünde izleyeceğimiz Aras Bulut iynemli’nin “Düşmanlarımı ikiye arıyorum. Başka şartlar altında karşılaşsam dost olacaklarım. ne olursa olsun düşman kalacaklarım. Sarp dediğin herif ikincisinden” sözleri bizi nasıl bir hikâyenin beklediğinin ipuçlarını verdi.

Haberin Devamı

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Rıza Kocaoğlu, Mustafa Uğurlu, Yıldıray Şahinler, Gözde Kansu ve Nihal Koldaş’ın paylaştığı; yapımcılığını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın, senaristliğini ise Ertan Kurtulan ve Toprak Karaoğlu’nun üstlendiği dizi, Sarp ve Umut isimli iki kardeşin hikayesini konu alıyor.

BAMBAŞKA BİR ÇAĞATAY

Çetin Tekindor, Bensu Soral ve Mustafa Uğurlu ilk kez bu tanıtımda yüzlerini gösterdi. Çetin Tekindor’u anlatmaya gerek yok. Mafya babası Celal olarak izleyeceğimiz büyük ustanın 1 saniyelik görüntüsü bile yeterli.

Onu Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf’u canlandıracak Mustafa Uğurlu ile aynı projede izlemek müthiş olacak. Bensu Soral’ın ismini “Tatlı Küçük Yalancılar”da bir köşeye yazmıştım.

Bu projede Celal’in avukat olan manevi kızı Melek rolüyle yıldızlık mertebesine çıkması sürpriz olmaz. Mezun olmasına bir hafta kala Polis Akademisi’nden atılan Sarp rolündeki Çağatay Ulusoy’a kısa saçlar da asi tavırlar da çok yakışmış.

Haberin Devamı

Girdiği her rolün hakkını veren Aras Bulut iynemli’nin cevval polis Mert’i de üzerine giyeceğinden şüphem yok. Çağatay’la karşılıklı sahnelerini merakla bekliyorum.

Diziyle ilgili hem izleyicilerin hem de rakiplerin merak ettiği bir diğer konu da hangi gün yayınlanacağıydı. O da yanıt buldu. 19 Eylül Pazartesi akşamı Show TV’de başlıyacak!

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!