İBB, Ankara saldırısı nedeniyle tüm tiyatro ve konserleri iptal etti!

Güncelleme Tarihi:

İBB, Ankara saldırısı nedeniyle tüm tiyatro ve konserleri iptal etti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2016 14:47

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı, Ankara’da 28 kişinin hayatını kaybettiği ve 61 kişinin yaralandığı terör saldırısı nedeni ile tüm konser ve tiyatro oyunlarını iptal ettiğini duyurdu.

Haberin Devamı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı 28 kişinin vefat ettiği ve 61 kişinin de yaralandığı Ankara’da yaşanan terör olaylarından dolayı konser ve tiyatro oyunlarını 22 Şubat’a kadar iptal etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı tarafından bir açıklama yapıldı. Açıklamada: “Ankara’ da yaşanan hain saldırı sonucundaki üzücü kayıplarımız sebebiyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı’ na bağlı kültür merkezlerinde gerçekleşecek olan konser ve yetişkin tiyatro programları 22 Şubat 2016 tarihine kadar iptal edilmiştir. Programlar ileri bir tarihe ertelenmiştir.” dendi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı tarafından yapılan bu açıklama ile konser ve tiyatro oyunlarının 22 Şubat’ a kadar yapılmayacağı bildirildi.

Haberin Devamı

Uygur Tiyatrosu da bugün ve yarın Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda sahnelenecek olan Marko Paşa Müzikali'ni erteleyerek seyircileriyle şu notu paylaştı:

"Süheyl&Behzat Uygur Tiyatrosu'nun 18 ve 19 Şubat 2016 tarihlerinde, 25. Yıl Kutlaması kapsamında Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda sahnelenecek olan Marko Paşa Müzikali, Ankara'daki melun terör olaylarından dolayı ertelenmiştir. Ankara'da kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve tüm ülkemize başsağlığı dileriz."

BAKMADAN GEÇME!