Huysuz

Güncelleme Tarihi:

Huysuz
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2014 12:03

Engin Alkan'ın kaleme aldığı müzikal komedi "Huysuz", 21 Mart'ta Caddebostan Kültür Merkezi'nde sanatseverlerle buluşacak.

Haberin Devamı

Son yıllarda başarılı müzikallere imza atan Engin Alkan, televizyon ve sinemanın güzel ve yetenekli yüzü Deniz Uğur, BKM yapımlarının yanı sıra sinema filmlerinden de tanıdığımız Büşra Pekin ve Gülhan Tekin, Umut Temizaş, Esra Akbaş ve Haki Biçici aynı sahnede kahkaha garantili bir müzikal için buluştu.

Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu, tiyatro ve sinemadan, komedinin tanıdık yüzlerini, müzikal komedi Huysuz'da buluşturdu.

İBB Şehir Tiyatroları’nda sahnelenen iki başarılı müzikal komedi İstanbul Efendisi ve Şark Dişçisi oyunlarının yönetmeni Engin Alkan’ın yazıp, yönettiği, aynı zamanda da oynadığı Huysuz; bol gülmeceli, yüksek tempolu, interaktif seyirliğiyle yıllarca dilden dile anlatılan komedilerin lezzetini yakalıyor ve seyircisine tiyatro izlemenin keyfini yaşatıyor. Oyunculukları kadar, müzik, dekor ve kostümleriyle de dikkat çeken Huysuz; usta oyuncuların eşliğinde size eğlenceli, aşklı, entrikalı, danslı, müzikli rengarenk bir akşam vaadediyor.

Haberin Devamı

Hem Anadolu hem Avrupa yakasında, çeşitli sahnelerde gösterim yapan Huysuz’un müzikleri Selim Atakan’a, koreografisi Senem Oluz’a, dekor ve ışık tasarımı Cem Yılmazer’e, kostüm tasarımı ise Tomris Kuzu’ya ait.

21 Mart 2014 20:30
Caddebostan Kültür Merkezi, İstanbul

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!