Siz sadece gün birincilerini mi izliyorsunuz?

Güncelleme Tarihi:

Siz sadece gün birincilerini mi izliyorsunuz
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2017 10:32

İzleyicinin çok büyük bir kısmı 8’de başlayıp 12’ye kadar yolu olan, ertesi gün reyting listesindeki yeri heyecanla beklenen dizileri izliyor her akşam. Fakat ekranda izlenecek başka şeyler de var, ara sıra hatırlamak gerek. Bu hafta alternatiflere göz atalım.

Haberin Devamı

Doğa Rutkay’la Her Şey Bu Masada

İlginç bir yayın saati var. Beklenen dizinin yeni bölümü henüz başlamamışken, hatta bir saate varan özeti yayınlanırken izlemelik. Doğa Rutkay popüler kültür dünyasının öne çıkan isimlerini ağırlıyor ve yıllardır bu işi yapan birçok isme taş çıkartırcasına çok iyi çalışmış olarak geliyor programa. Yaptığı hazırlıkla konuklarından biri olan babası Rutkay Aziz’i bile şaşırtmayı başardığı masasında içtenliğiyle, donanımıyla, sahici merakıyla su gibi akıp giden bir saat sunuyor. (Bloomberg HT, hafta içi her akşam, 20.00)

Siz sadece gün birincilerini mi izliyorsunuz

6

İki sezonu da altışar bölümden oluşan ‘Call My Agent’ / ‘Menajerimi Ara’ sessiz ve derinden yükselişini sürdürüyor. İkinci sezonu geçen günlerde yayına alınınca, ilk sezon da izlenmeye başlandı. ‘Curb Your Enthusiasm’, ‘Entourage’ ve ‘The Office’ karışımı demiş ‘The New York Times’ dizi için. Ünlü Fransız oyuncuların da konuk olup kendilerinin abartılı versiyonlarını canlandırdığı komik dizide, bir yetenek ajansında yaşananlar konu ediliyor. (Netflix)

Haberin Devamı

Siz sadece gün birincilerini mi izliyorsunuz

Lifetime kanalının ‘ev’ programları

Kime sorsam dizilerden başka ne izliyorsunuz diye, Lifetime’daki ev programlarından söz açıyor. İzledim; ister umut fakirin ekmeği deyin, ister ilham verici deyin, gerçekten bağımlılık yapıyor bu programlar. ‘Tiny House Nation’ tam teşekküllü minicik evler inşa eden bir program. 9-14 metrekarelik evleri ve güzelliklerini gördükçe insan sahiden hayret ediyor (hafta içi her gün, 14.20). ‘You Can’t Turn That into a House’da bozkırları, tepeleri tarayarak buldukları konteynırları, kanalizasyon borularını, uçak, araba enkazlarını ve bilumum çürümeye terk edilmiş mekânla nesneyi gözünüzün önünde şık evlere dönüştürüyorlar (hafta içi her akşam, 19.00). ‘Zombie House Flipping’de ise ekibin harabe haline gelmiş, çürümüş evleri satın alıp renove etmesini ve ödedikleri fiyatın en az iki katına satmasını izliyoruz (hafta içi her akşam, 19.30).

Haberin Devamı

Siz sadece gün birincilerini mi izliyorsunuz

1 Erkek, 1 Kadın

Skeçlerden oluşan kısacık bölümleriyle, akşamın dizisi bittikten sonra ve uyumadan önce izlemek için ideal bir klasik. Demet Evgar ve Emre Karayel’in kadın-erkek ilişkisi üzerine sınırları zorlayan, cesur diyalogları ve esprileriyle güldürürken gözlerden yaş getiren iki kişilik performansı yeniden ekranda. Müge Turalı Pak’ın bir Kanada yapımından uyarladığı dizi ekran klasiklerinden. Tam kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için. “Aaa, daha birkaç yıl önce neler yayımlanabiliyormuş televizyonda?” dememek mümkün değil izlerken. (TLC, hafta içi her gece, 00.05, cumartesi aynı saatte tekrarları var).

Haberin Devamı

HAFTANIN PROGRAMI: Hayati ve Diğerleri (Kanal D, pazar, 20.00)

Sürgün karakolunda Başkomiser Hayati (Celil Nalçakan) ile annesi (Günay Karacaoğlu) ve dayısının (Levent Ülgen) komik hikâyelerini merakla bekliyoruz.

HAFTANIN SEÇKİSİ

Yeni dizi: Kalk Gidelim - Ufuk Özkan, Ayça Varlıer (TRT1, cumartesi, 19.00)

Belgesel: Çin’in Vahşi Yüzü (Nat Geo Wild, pazar, 19.00)

Film: Hidden Figures (MovieSmart Premium, pazar, 21.00)

Gezi: Çok Gezenti - Havana (teve2, pazar, 12.30)

Talk show: Beyaz Show - canlı (Kanal D, cuma, 23.45)

BAKMADAN GEÇME!