Sıraevler’de sıra sıra sergiler

Güncelleme Tarihi:

Sıraevler’de sıra sıra sergiler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2020 07:00

Bu yıl dördüncü kez düzenlenecek Artweeks@Akaretler yine farklı disiplinlerden sanatçıları bir araya getiriyor. Etkinlik 28 Ekim-8 Kasım arasında İstanbul, Beşiktaş’taki Sıraevler’in 25-27, 35, 37-39 ve 55 numaralı binalarında ücretsiz olarak izlenebilecek.

Haberin Devamı

Sürekli yenilenen popüler mekânlarıyla İstanbul’un en çok ilgi gören noktalarından biri Beşiktaş, Akaretler... Dört yıldır burada bir de sanat canlılığı yaşanıyor. Artweeks@Akaretler şehrin kültür hareketliliğine önemli katkı yapan buluşmalardan biri. Bu yıl da sanatseverleri ve koleksiyonerleri yerli ve yabancı sanatçıların eserleriyle bir araya getirecek. Etkinlik boyunca pandemi önlemleri hassasiyetle uygulanacak. Etkinliğe bu yıl; Anna Laudel, The Empire Project, Ferda Art Platform, Gama, Martch Art Project, Merkur, Mine Sanat, Pi Artworks, Pilevneli ve x-ist galerileri katılıyor.

Etkinliğin öne çıkan sergilerinden biri Ara Güler Müzesi ve Ara Güler Arşiv ve Araştırma Merkezi’nin düzenlediği, İstanbul izleyicisiyle daha önce buluşmamış İzmir ve Bodrum fotoğraflarının yer aldığı seçki... Akaretler Sıraevler No: 35’te sergilenecek, kaçırmayın!

Haberin Devamı

HANGİ SANATÇILAR VAR?

Pi Artworks İstanbul 

Sıraevler’de sıra sıra sergiler
‘Restoration’, Yuşa Yalçıntaş (2020)

Nancy Atakan, Osman Dinç, İpek Duben, Gülay Semercioğlu, Kemal Seyhan, Mehmet Ali Uysal, Yuşa Yalçıntaş gibi ulusal sanatçıların yanı sıra Maude Maris, Gilles Temoul ve Paul Schwer’in çalışmaları da ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. 

x-ist

Sıraevler’de sıra sıra sergiler
‘No One’s Land’, Ansen (2020)

Bu yıl ilk kez etkinliğe dahil olan x-ist’in sanatçıları arasında Ali Bilge Akkaya, Ansen, Aydın Berk Bilgin, Aylin Zaptçıoğlu, Burçin Başar, Emin Mete Erdoğan, Gülin Hayat Topdemir, Hüseyin Arıcı, Murat Palta, Seda Hepsev, Serkan Yüksel ve Tayfun Gülnar da var.

Mine Sanat Galerisi

Sıraevler’de sıra sıra sergiler
‘Kültür İmleri’, Halil Akdeniz (2017)

Burhan Doğançay, Halil Akdeniz, Yusuf Taktak, Erkan Yaprakkıran, Ahu Akkan gibi sanatçıların işleri ‘35. Yıl Kutlamaları’ kapsamında izleyiciyle buluşacak.

Haberin Devamı

The Empire Project

Sıraevler’de sıra sıra sergiler
‘İsimsiz’, Mehmet Güleryüz (2019)

Mehmet Güleryüz, Jasper De Beijer, Lale Tara, Can Pekdemir ve Cemil Batur Gökçeer’in işleri ile ArtWeeks@Akaretler’de 27 numaralı binada
yerini alacak.

Anna Laudel Galeri

Sıraevler’de sıra sıra sergiler
‘Lütuf’, Sarp Kerem Yavuz (2016)

Sarp Kerem Yavuz, Ramazan Can gibi sanatçıların işleri görülebilir.

PİLEVNELİ GALLERY

Ali Elmacı, Arik Levy, Erdoğan Zümrütoğlu, Guy Bourdin, Hans Op De Beeck, Johan Creten, Mustafa Yüce ve Refik Anadol gibi sanatçıların eserleri gösterilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!