Masal tadında başarı hikâyeleri

Güncelleme Tarihi:

Masal tadında başarı hikâyeleri
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2020 07:00

‘Asi Kızlara Uykudan Önce Hikâyeler’ serisinin üçüncü kitabı Türkiye’den 100 kadının öyküsünü anlatıyor. Bu 100 kadının mücadelesi ilham verecek, kendi masalınızı yazmanız için sizi teşvik edecek.

Haberin Devamı

İlk iki kitabıyla her yaştan okuyucuya hitap eden ‘Asi Kızlara Uykudan Önce Hikâyeler’ serisinin son kitabı tamamen Türkiye’den kadınların öykülerinden oluşuyor.

Daha önce bu seride sadece Selda Bağcan’ın yaşamöyküsüne yer verilmişti. Bu kez Müzeyyen Senar, Cahide Sonku, Nene Hatun, Ayşen Gruda, Leylâ Erbil, Ümmiye Koçak, Canan Dağdeviren gibi 100 başarılı kadının masallaştırılan yaşamöyküsü okunabilir.

Hay Kitap etiketiyle yayımlanan kitap İstanbul Bilgi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat bölümü mezunları Ayşegül Gürsel ve Ümran Özbalcı tarafından hazırlandı. 13 illüstratör de çizimleriyle ‘masalları’ görselleştiriyor.

Kitabın son sayfaları kendi hikâyenizi yazmanız ve portrenizi çizmeniz için boş bırakılmış. 101’inci isim olarak siz de bu masalda kendinize yer bulabilirsiniz. Fiyatı, 39 lira.

Haberin Devamı

Masal tadında başarı hikâyeleri

BAKMADAN GEÇME!