En iyi 10 kolonya

Güncelleme Tarihi:

En iyi 10 kolonya
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2022 07:00

Sevdiklerimizle rahat rahat kucaklaşarak geçireceğimiz bir bayram geldi nihayet. Büyüklerimiz şekerlerini, mendillerini hazırladı, bizi bekliyorlar. Biz de bir şişe kolonya alıp ziyarete giderek bayram ritüelini tamamlayabiliriz. Jüri üyelerimize en iyi 10 kolonyayı sorduk.

Haberin Devamı

1-11 farklı seçenek
AtelIer Rebul

En iyi 10 kolonya

1895’te kurulan Rebul, günümüzde 11 farklı koku seçeği sunuyor. 100 ve 270 ml’lik kutularda satılan kolonyayı çantanızda taşıyabilir ya da evinizde kullanabilirsiniz. Metin Uyar “Rebul, benim kolonya tercihimde hep ilk sıraya yerleşiyor. Favorilerim Aqua ve Ice” diyor.
200 ml Ice kolonya 220 lira.

2-Bahar duygusu veriyor
Eyüp Sabri Tuncer

En iyi 10 kolonya

En klasik markalardan biri. Pervin Bulgak “Özellikle Çeşme limonu ferah bir esinti taşıyor. Her kullanımda bahar duygusunu hissettiriyor” diyor. 150 ml çeşme limonu 75 lira.

Haberin Devamı

3-Özelliğini bozmadı
PEREJA

En iyi 10 kolonya


Markanın limon çiçeği kolonyası, yıllardır özelliğini bozmadan üretiliyor. Suna Dumankaya’nın da önerileri arasında. 1 lt limon çiçeği kolonyası 49.90 lira.

4-Çay ağacı kolonyası
Homemade Aromaterapi

En iyi 10 kolonya


Markanın çay ağacı kolonyası,cildinizi ferahlatıyor. Rana Babaç Çelebi bu kolonya için “Kokusu ve doğal formülüyle benim favorilerimden” diyor. 150 ml, 176 lira.

5-Organik bileşenler
Anda Heal
Markanın The Handy el spreyi için Pelin Hasçalık “İçeriğinde tıbbi papatya, tarçın ve karanfil uçucu yağı gibi organik bileşenler var” diyor. 30 ml, 80 lira.

6-Elleri yumuşatıyor
LIndos
İçeriğindeki E vitamini ve gliserinle elleri de yumuşatıyor. Neslişah Şatıroğlu “İçeriği tamamen doğal olduğu için kullanıyorum” diyor.
100 ml, 43.92 lira.

7-Cildin pH’ına uygun
Selin
Klasik markalardan Selin, nemlendirici limon kolonyasıyla elleri de yumuşatıyor. Cildin pH değeriyle uyumlu bir formülü var. Güneş Ertürk öneriyor. 200 ml, 20 lira.

Haberin Devamı

8-Kurutmuyor
Misbahçe
Pervin Bulgak “Çiçek Buketi, özel bir kolonyadır. Kokusu büyüleyici ama bence en önemli özelliği cilt kurumasına sebep olmaması” diyor.
60 ml, 180 lira.

9-Nostaljik formül
Tiyrus
Bu kolonya, Cumhuriyet’in ilk dönemlerindeki formüllerden hazırlanıyor. Çeşitler, nostaljik tasarımlı şişelerde sunuluyor. Bihter Türkan Ergül’ün önerisi. 100 ml, 130 lira.

10-Bayram için ideal
Harrem
Amber, misk, turunç gibi pek çok bitkinin kokusunu taşıyan hoş bir kolonya. Neslişah Şatıroğlıu “Nostaljik kokularını çok seviyorum” diyor. 200 ml, 99 lira.

En iyi 10 kolonya


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!