‘Aman, kimseler kokmasın!’

Güncelleme Tarihi:

‘Aman, kimseler kokmasın’
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2023 07:00

Havalar sıcak, doğal olarak terliyoruz. Hem çevremizi rahatsız etmemek hem de kendimizi daha iyi hissetmek için ter kokusunu önleyen ürünler en büyük yardımcımız. Jürimiz bu kez doğaya ve bize zarar vermeyen gezegen dostu roll on’ları seçti...

Haberin Devamı

Alev Eken-Dermatolog
Asena Sarıbatur-Bakım üzerine sosyal medya içerik üreticisi
Belen Alkan-Bakım üzerine sosyal medya içerik üreticisi
Güneş Ertürk-Dermatolog
Güzide Yülek-Güzellik editörü
Nihal Kanık-Bakım üzerine sosyal medya içerik üreticisi
Özlem Saraç- Bakım üzerine sosyal medya içerik üreticisi
Pelin Hasçalık-Güzellik editörü
Sebile Ölmez-Bakım üzerine sosyal medya içerik üreticisi
Sibel Berksoy-Dermatolog

‘Aman, kimseler kokmasın’


1-Alüminyum içermiyor
Rosece Natural Deodorant Deo Balm Stick White
Tamamen doğal yağlardan formüle edilen stick, alüminyum ve karbonat içermiyor. İçeriğindeki besleyici yağlar aynı zamanda koltukaltınıza bakım yapıyor. Ürün uzun süre kullanılabiliyor. Pelin Hasçalık, Güzide Yülek, Özlem Saraç önerisi. 60 ml, 230 lira.

Haberin Devamı

2-Aloe vera ve gliserin
TheLifeCo Organik Roll-on Deodorant
İçeriğinde mersin özü, potasyum alum, aloe vera ve gliserin var. Yapışkan hissettirmiyor ve koltukaltını nemlendirip koku oluşmasını engelliyor. Güneş Ertürk, Pelin Hasçalık ve Sebile Ölmez öneriyor. 60 ml, 199 lira.

3-Vegan bir ürün
Siveno Doğal Kadın Deodorant Roll-on
İçerdiği doğal minerallerle terlemeye engel oluyor, kötü kokulara sebep olan bakterileri etkisiz hale getiriyor. Vegan, geri dönüştürülen ambalajlar kullanıyor. Belen Alkan, Nihal Kanık ve Güneş Ertürk öneriyor. 50 ml, 100 lira.

4-24 saat koruma
Yves Rocher Doğal Roll-on
Papatya Sibel Berksoy ve Güneş Ertürk önerisi olan ürün, içeriğindeki kayın ağacı tozu, cildin doğal terleme sürecine zarar vermeden ıslaklık hissini ortadan kaldırıyor, 24 saat koruma sağlıyor. Ayrıca kıyafetlerde sarı ya da beyaz leke bırakmıyor. 50 ml, 100 lira.

5-Uygulaması kolay
Krijen Gül Ağacı ve Limon Roll-on Deodorant
“Nefis bir kokusu var. Çok hafif likit formuyla kullandığım doğal roll-on’lar içinde uygulaması en kolay olan ürün. Gül ve limonun uyumu müthiş. Koltukaltındaki lekelere karşı da bakım yaptığı için kesinlikle öneriyorum” diyor Özlem Saraç. 50 ml, 170 lira.

Haberin Devamı

6-Ferah bir kokuya sahip
Incia Beyazlatıcı Doğal Roll-on Deodorant
Koltukaltında kötü kokulara neden olan bakterileri etkisiz hale getirerek üremesini ve çoğalmasını engelliyor. Asena Sarıbatur “Doğallığı ve ferah kokusuyla gün boyu, yaz da dahil iyi hissettiren bir ürün” yorumunu yapıyor. 50 ml, 98 lira.

7-İçinde cilt vitamini var
Vichy Mineral Deodorant Roll-on
Alev Eken “Çinko, sodyum, kalsiyum, magnezyum ve volkanik termal su gibi mineral maddeler içeriyor. İçeriğinde pantenol (cilt vitamini B5) var. Cilt bariyerini koruyor ve alerji oluşturmuyor. Çinko kötü kokuları giderir, doğaldır” diyor. 50 ml, 299 lira.

8-Hayvan ve doğa dostu
Ecowell Organik Roll-on
Nihal Kanık “Organik olduğu için tercih ediyorum. Defalarca aldım. Alerjik reaksiyon ve kaşıntı yapmadığı için seviyorum. Ürün aynı zamanda doğa ve hayvan dostu, hayvan deneyleri yapmıyor” diyor. 75 ml, 164 lira.

Haberin Devamı

9-Boyutu ideal
Phytoil Greyfurt Kişniş Deo Sprey
Özlem Saraç “Sprey olmasına rağmen içinde gezegenimize zarar veren içerik yok. Mutluluk verici bir kokusu var. Boyutu tam çantada taşımalık. Bitki suları, Himalaya tuzu, meyankökü gibi içeriklerle ter oluşumunu dengeliyor” diyor. 50 ml, 325 lira.

10-Kokusuz ürün
Deep Sea Kristal Doğal Tuz İçeren Roll-on
“Yüzde 100 doğal mineral kristal tuzdan yapılıyor. Kokusuz ürün isteyenler için iyi bir seçenek. Zararlı kimyasal barındırmıyor, ter bezlerini tıkamıyor. 6 aydan uzun süre dayanıyor. 24 saat etkili ve fiyat olarak da uygun” diyor Güzide Yülek. 70 gr, 141 lira.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!