Hülya ile el ele bile tutuşmadık

Güncelleme Tarihi:

Hülya ile el ele bile tutuşmadık
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2012 01:00

Hülya Avşar’ın Mehmet Dereli’yle ilişkisini bitirme kararı almasında, eski eşi Kaya Çilingiroğlu’nun etkili olduğu öne sürüldü. Çilingiroğlu, “Hülya o şahısla yapamazdı” dedi.

Haberin Devamı

HÜLYA Avşar, önceki gün yazılı bir açıklama yaparak işadamı Mehmet Dereli ile ilişkisini bitirdiğini duyurdu. “Mehmet’le ilişkimiz flört aşamasında bitti” diyen Avşar’ın bu kararında, eski eşi ve kızı Zehra’nın babası Kaya Çilingiroğlu’nun da rol oynadığı öne sürüldü. İddiaya göre Çilingiroğlu, basında çıkan haberlerin ardından Avşar’ı arayarak yeni ilişkisine sıcak bakmadığını söyledi. “Hülya Avşar üç ay önce ‘Göbekli erkeğe tahammül edemem’ demişti ama kriterleri değişti” şeklindeki haberlerden de rahatsız olan Avşar, Dereli ile ilişkisini flört aşamasındayken sonlandırdı.

HÜLYA DOĞRU KARAR VERDİ       

Kaya Çilingiroğlu, Hülya Avşar’ın ilişkisini bitirerek ‘doğru olanı’ yaptığını söyledi: “Ortada fol da yoktu yumurta da. Başlamadan bitti. Hülya bence en doğru kararı aldı. Hülya o şahısla zaten yapamazdı. Biz dostuz, aramızda düşmanlık gibi bir durum yok. Benim için en önemli konu Zehra’dır. Zehra’yla ilgili bir durum olursa, o zaman çok daha başka olur... Ben her şeyin hayırlı olmasını dilerim.”

Konuşmayacağım 

Hülya Avşar, önceki akşam jüri üyeliği yaptığı “O Ses Türkiye” programının çekimlerinin yapıldığı binadan ayrılırken görüntülendi. Avşar, Mehmet Dereli hakkındaki soruları “Konuşmayacağım” diyerek yanıtsız bıraktı.

Haberin Devamı

Basın adamı manyak eder

Kaya Çilingiroğlu, Mehmet Dereli’nin basına yaptığı açıklamalar için “Zaten ortada bir şey yoktu ama basının bu konuya tepkisi ilginç oldu. Basın adamı manyak eder. O şahsın açıklamaları da gerçekten düşündürücü. O şahıs, gazetecileri Papermoon garsonu zannetti galiba!” dedi.

Mehmet Dereli: El ele bile tutuşmadık

İşadamı Mehmet Dereli, Hülya Avşar ile flörtünün neden bittiğini Vatan'a anlattı:

- Hülya Hanım’ın hayat tarzı bana uymadı. Ben daha sosyal bir insanım o daha evcil. Çok fazla da görüşemedik. İleride daha çok üzüleceğimize işin başındayken ayrılmaya beraber karar verdik.

- Hülya Hanım’la aynen lise yıllarındaki gibi bir flört dönemi yaşadık. Her işte bir hayır var.

- (El ele bile tutuşmadınız mı sorusuna) Hayır el ele bile tutuşmadık. 3 haftalık ilişkide 2 kere birbirimizi Paper Moon’da gördük.

Haberin Devamı

- Ondan sonra hep telefonla haberleştik. Ayrılık kararını da telefonda aldık.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!