Zayıflatan beş çayı tarifleri

Güncelleme Tarihi:

Zayıflatan beş çayı tarifleri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2016 13:06

Hiçbir kimyasaldan destek almadan doğal yollarla zayıflamanın yolları mümkün. İşte zayıflatan beş çayı tarifleri...

Haberin Devamı

Bitki çayları tek başına kilo vermemizi sağlamasa da kilo verme yolculuğunda olduğumuzda oldukça destek sağlamaktadır. Kilo verme yolculuğuna çıktığımızda metabolizmayı hızlandırmak için bitki çaylarından yardım alabiliriz fakat asıl bilmemiz gereken gün içinde harcadığımız kalorinin aldığımız kaloriden fazla olmasıdır. Yediklerimize dikkat ettikten sonra metabolizmayı hızlandıran çaylar bizim en büyük yardımcımız olacaktır.

Zayıflatan beş çayı tarifleri

Zayıflama çayları nelerdir?

Kilo verme yolculuğunda metabolizmanızı hızlandıran ve yağ yakımınızı kolaylaştıran başlıca zayıflama çayları aşağıdaki gibidir;

Yeşil çay

Pu-erh çayı

Beyaz çay

Kuş otu çayı

Yabanmersini çayı

Zencefil çayı

Maydonoz çayı

Yerba mete çayı

Tarçın çayı

Sarımsaklı zayıflama çayı

Haberin Devamı

Sarımsaklı zayıflama çayı nedir?

Sarımsak ilk çağlardan itibaren ilaç olarak kullanılmış ve mucizevi faydaları çok uzun yıllardır keşfedilmiş bulunmaktadır. Bağışıklığı korumasının yanı sıra zayıflamaya da etkilerinin olduğu kesinleşmiş, son zamanlarda zayıflama denilince akla ilk gelen zayıflama bitkilerinden biri olmuştur. Angelina Jojie’nin zayıflama yöntemi olarak kullandığı sarımsak zayıflama çayı, Türkiye’den de yoğun bir talep görmüştür. Yerli ve yabancı sanatçılar tarafından oldukça yoğun bir ilgiyle karşılanmıştır. Bu tarifi siz de evlerinizde kolaylıkla hazırlayabilirisiniz.

Zayıflatan beş çayı tarifleri

Sarımsak çayı nasıl yapılır?

Taze bir zencefil paçasını 1 bardak suda 6 dakika boyunca kaynatın ve 2 diş sarımsağı havanda ezip içine 2’şer çay kaşığı limon suyu ve bal ekleyin iyice karıştırdıktan sonra demlemeye bırakın ve süzün. Ardından çayın soğumasını bekleyin ve soğuk için.

Dr. Ender Saraç zayıflamak isteyenlerin bu çayı sabah aksam içmelerini öneriyor ve zayıflamanın beyinde başladığını ve ağızda devam ettiğini de belirtiyor..

BAKMADAN GEÇME!