Herkes popoma bakıyor gibi geliyor

Güncelleme Tarihi:

Herkes popoma bakıyor gibi geliyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 1999 00:00

Haberin Devamı

Demet Şener'den çarpıcı açıklamalar

Aylık magazin dergisi Max'in sorularını yanıtlayan podyumların ünlü mankeni ve 1995 Türkiye Güzeli Demet Şener, uçuk fantezilerinden, geçmişteki aşklarından ve son sevgilisinden söz etti.

Demet Şener, Max'in piyasaya çıkan nisan sayısında kendisine yöneltilen soruları şöyle yanıtladı:

-Yılın en iyi mankeni unvanını aldınız. Meslektaşlarınızdan bir adım önde olmak nasıl bir duygu?

-Gurur verici. Kimseyi eleştirmek istemiyorum ama bunu hak ettiğime inanıyorum. Podyuma çıkmadan önce konsantre oluyorum ve podyumda seksi görünmek değil, kıyafeti en iyi şekilde sunmak amacını taşıyorum. Türkiye'de mankenlik açısından istediğim noktaya geldim.

-Vücudunu veya suratını sergilemekten rahatsızlık duyduğun anlar oluyor mu?

-Bikiniliyken kendimi hiç rahat hissetmiyorum. Özellikle arkamı dönüp yürüdüğüm zaman herkes benim popoma bakıyor gibi geliyor. Ama sonuçta işim gereği neredeyse yarı çıplak dolaşıyorum. Eğer ben Avrupa'da mankenlik yapıyor olsaydım Playboy'a çıplak poz da verebilirdim. Ama Türkiye'de bu sapık anlayış sürdükçe bu imkansız.

İç çamaşırı giymeyi sevmem

-Kendini en çok hangi kıyafet içinde seksi hissedersin? Ne giyersin yatarken?

-Jean ve tişörtle kendimi çok iyi hissederim. Kadınların sadeyken daha seksi olduğunu düşünüyorum. Genelde tişörtle yatarım. İç çamaşırı giymekten hiç hoşlanmam. Küçüklüğümde bile donlarımı popomun arasına sıkıştırırdım. Tabii o zamanlar g-string iç çamaşırları yoktu. Üstümde vücudumu sıkacak birşeylerin olması beni rahatsız eder.

-Bir erkeği beğendiğin zaman ne yaparsın?

-Bakışlarımla veya gönderdiğim elektrikle ondan hoşlandığımı belli ederim. Birinden etkilendiğim zaman beklemeye sabrım yok. Aslında belki doğru değil ama ben içimden geldiği gibi davranırım. Hoşlanıyorsam beni bir şeyler çekiyordur zaten. Tek istediğim bazen sadece onun tenini hissetmektir. En önemli şeylerden biridir ten uyuşması, o olmadığı sürece aşk nafile.

Fantezim gül yapraklı yatak

-Uçuk fantezilerin var mı?

-Kendimi çok kısıtlayarak yaşadığım için öyle fantezilerim yok. Çok romantik bir insanım. Çok sert şeylerden hoşlanmam. Gül yaprakları serpiştirilmiş bir yatak fantezim olabilir mesela...

-Yaşadığın ilişkilerden hiç pişmanlık duydun mu?

-Hiçbir aşkımı bir diğeriyle kıyaslamadım. Yaşadıklarımdan da hiç pişman değilim. Evli bir erkekle birlikte olmadım ama aşık olduğum zaman gözüm hiçbir şey görmüyor, çok kontrolsüz olabiliyorum.

-Aradığın erkeği hala bulamadın mı?

-Aradığım erkeği, şu anda birlikte olduğum adamda buldum. Alican Ulusoy'la yaşadığım ilişkiden çok mutluyum. Ama şimdilik evlenmeyi düşünmüyoruz.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!