Herkes burda sen nerdesin

Güncelleme Tarihi:

Herkes burda sen nerdesin
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2002 01:51

Yeni yayın döneminde, ‘‘Herkes burda sen nerdesin’’ sloganıyla giren Kanal D, birbirinden yeni ve güzel programlarını Hammam'da düzenlenen bir partiyle tanıttı. Mehmet Ali Erbil'in sunduğu geceye birçok seçkin konuk katıldı.

Kanal D'nin muhteşem gecesinin konukları arasında, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan ve eşi Sema Doğan, Doğan Medya Grubu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve İcra Kurulu Başkanı Ertuğrul Özkök, Kanal D İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Arzuhan Yalçındağ, Kanal D Genel Müdürü Murat Saygı, Kanal D Haber Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı, Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Y. Yılmaz, Arena Programı Genel Yayın yönetmeni Uğur Dündar, İstanbul Emniyet Müdürü Hasan Özdemir, İstanbul Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna, Seda Sayan, Halis Toprak, Asuman Krause, Emrah, Aysun Kayacı, Nurseli İdiz, Zeynep-Osman Çarmıklı, Leyla-Mehmet Gönyeli, Ömer Abacı, Sema-Kerim Cıngıllıoğlu, Mehpare-Esat Edin, Emre Kınay, Emine Ün, Müge-Ayla Dümer, Ercan Canmutlu, Murat Evgin, Ender Mermerci, Belma Simavi, Cansu Dere, Revna-Yıldırım Demirören, Mahinur-Tezcan Yaramancı ve Erdoğan Demirören yer aldı. Kanal D'de yayınlanacak olan Karaoğlan, Kırık Ayna, Kınalı Kar, Hastayım Doktor, Unutma Beni, Sen Ben ve Diğerleri, Gülbeyaz, Azad, Sultan Makamı ve Aşk Meydan Savaşı adlı yeni dizilerin oyuncularıyla birlikte Kim 500 Milyar İster, Çarkıfelek, Sen Gidince ve Koltuk yarışmalarının sunucuları da davetliler arasındaıydı.

GECEDEN NOTLAR

Gecenin sunuculuğunu yapan Mehmet Ali Erbil, ‘‘İşte yine ben. Beni gördüğünüze şaşırdınız mı, zaten bir Ecevit gitmedi bir de ben. Yalnız onun başında bir Rahşan var, benim Üç’’ diye espri yaptı. Erbil, Aydın Doğan'ı görünce eline doğru ‘‘Öpeyim Baba’’ diye hamle yaptı. Aydın Doğan, ‘‘Aman Mehmet Ali’’ diyerek sadece elini sıktı. Aydın Doğan konuklarla tek tek ilgiledi.

Kadir İnanır, ‘‘Derman Bey’’ dizisinde birlikte rol aldığı Didem Taslan'la aynı kareye gelmek istemedi. Basının ikisini birlikte çekmek için yaptığı uğraşlara sinirlenen İnanır, yanındakilere ‘‘O kızı buraya getirmesinler, fena olur’’ dedi.

Kanal D ekranlarına yeni katılan Hülya Avşar, geceye yatla gelip yatla gitti. Avşar, Çiğdem Şardan'ın purosunu alarak incelemeye başladı. Puroyu içmeyen Hülya Avşar, fotoğrafları çekilmeye başlanınca, ‘‘Puro benim değil çocuklar’’ dedi.

Yeşil Işık filminin yönetmeni Faruk Aksoy, daha film gösterime girmeden aleyhinde yazılar yazan Hıncal Uluç'un peşini bırakmayacağını ve mahkemeden alacağı tazminat parasıyla da seks filmi çevireceğini söyledi. Aksoy, jeneriğe ‘‘Sponsor by Hıncal Uluç’’ yazacağını da söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!