Her yerde bacaklarıma bakıyorlar

Güncelleme Tarihi:

Her yerde bacaklarıma bakıyorlar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2007 00:00

Nil Karaibrahimgil, reklam filminden sonra " Her yerde bacaklarıma bakıyorlarmış gibi geliyor ve hafif hafif her yerden uzamaya çalışıyorum" dedi.

Haberin Devamı

Nil Karaibrahimgil fotoğrafları için tıklayın

Çorap markası Penti, Group Florance Nightingale Hastaneleri ile birlikte yeni bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. "Penti ve Florance Nightingale ile sağlıklı bir hayata doğru" sloganıyla yola çıkan Penti ve Florance Nightingale bir protokol imzalayarak, birçok kadınımızı erken tanı ve tedavi imkanına kavuşturacak. Penti ambalajlarında bulunan ara kartonlarda, meme kanseri, rahim ağzı kanseri gibi kadın hastalıkları ile ilgili konularda erken teşhis imkanı sağlayan

Her yerde bacaklarıma bakıyorlar
bilgiler yer alıyor. Florance Nightingale Hastaneleri'ne bu kartonla başvurarak hizmet alanlar her türlü muyene ve tedavilerinde avantaj sağlayan bir VIP kartına sahip oluyor.
Arkadaşım rahim kanseriyle savaşıyor
"Penti ve Florance Nightingale ile sağlıklı bir hayata doğru" kampanyasına Penti'nin bu yılki reklam yüzü Nil Karaibrahimgil de katıldı. Karaibrahimgil "Şarkılarımda da gazetedeki köşemde de hep kadınlara birşeyler söylemeye çalışıyorum. Kadınlara yönelik böyle faydalı bir kampanyada yer almak benim için çok önemli. Çünkü 2 sene önce bir arkadaşım rahim kanserine yakalandı ve hala tedavisi sürüyor. Elimden geldiğince kampanyaların içinde yer almaya çalışıyorum. Madem halkın gözü üzerimizde, dikkat çekmek açısından örnek olmalıyız" diyerek kadınlara erken tanı ve erken tedavi konusunda çağrıda bulundu. Nil, projeyi kabul etmesinin sebebini "Başka projeler de geldi, ama içime sinmedi. Penti'de beni tavlayan şey şu oldu: 'Desenli çorap giymekten korkma' mesajını vermek. Çünkü bu benim söylemek istediğim şeylerle bağdaşıyor. Kadınlar kızlar, desenli olmalı. Bundan korkmamalı çünkü moda" sözleriyle açıkladı.
Nil Karaibrahimgil Umur Turagay'ın çektiği reklamdan sonra aldığı tepkileri de "Beni aldı bir stres. Her yerde bacaklarıma bakıyorlarmış gibi geliyor ve hafif hafif her yerden uzamaya çalışıyorum. Çok güzel tepkiler aldım, estetik bir reklam oldu. Reklamdaki çorapların çoğu bitmiş. Desenli çorap giyen kadın cesurdur" dedi. Bacak deyince aklıma ilk Güzide Duran geliyor. Çok uzun ve çok güzel bacakları var. Reklamdaki bacakların çoğu benim, hepsi değil" sözleriyle de reklamda görülen bacakların hepsinin ona ait olmadığını itiraf etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!