Her mekanın müdavimi kendine

Güncelleme Tarihi:

Her mekanın müdavimi kendine
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 1999 00:00

Haberin Devamı

Son yıllarda özellikle İstanbul'da çok renklenen gece hayatı, herkesi bir yerlerin müdavimi yaptı. Kimileri su kenarında, açık yerleri tercih ederken, kimisi şehrin orta yerinde, kapalı ve az havadar yerleri kafaya takıyor. Peki kim nereye, neden gidiyor?

Havana NYX:

Müdavimler: Mustafa Taviloğlu, Cefi Kamhi, Mustafa-Caroline Koç, Oktay Kaynarca ve Nurettin Hasman.

Oktay Kaynarca: Havana'yı özellikle arkadaşım Emre Ergani'nin yeri olduğu için tercih ediyorum. Rahat ediyorum orada. Müzikler güzel ve çok eğlenceli. Ama en iyi tarafı konumu. İster aşağıda durup halkın arasına karışın, ister yukarıda durup halkı seyredin, ikisi de mümkün.

Q Jazz Club:

Müdavimler: Ayşegül Aldinç, Fatih Çekirge, Faruk Süren, Gülgün Feyman, Murat Birsel ve Ahmet Kanık.

Aşşk Kahve:

Müdavimler: Nasuh Mahruki, Yılmaz Erdoğan, Tan Sağtürk, Sinan Çetin, Meltem Cumbul, Demet Şener ve Ali Poyrazoğlu.

Tan Sağtürk: Aşşk Kahve'nin denize paralel oluşu beni en çok cezbeden yanı. Ulaşımı çok rahat, bu da önemli. Sahibi çok tatlı ve samimi bir insan ve servisleri de çabuk. Yiyecek, içeceklerini seviyorum ama aslında artık eskisi kadar çok gitmiyorum Aşşk Kahve'ye. Çünkü, fazlaca sosyetik oldu. Derdim gözönünde olmak değil ama yine de hep sosyetik ve medyatik insanların gittikleri yerleri kendimle bağdaştıramıyorum.

Arizona Cafe

Müdavimler: Billur Kalkavan, Boliç, Semra Özal, Yonca Evcimik, Baliç ve sanat ve moda dünyasından ünlüler.

Elvir Boliç: ‘‘Arizona Cafe benim için eşimle birlikte gittiğimiz çok özel bir yer. Ortamı güzel ve çalan müzikler de iyi. Ayrıca dekorasyonunu seviyorum. Canlı bir hava veriyor. Bir de benim için çok önemli olan servis olayı var. Arizona Cafe'de servis çabuk ve temiz.’’

Daily News

Müdavimler: Hülya Avşar-Kaya Çilingiroğlu, Güneri Cıvaoğlu, Vedat Alaton, Hıncal Uluç, Yonca Evcimik ve Tolga Savacı.

Safran

Müdavimler: Meltem Cumbul, Menderes Utku, Lal Feray, Zeynep Tunuslu, Güllü Aybar.

Sunset Ulus

Müdavimler: Atilla Türker, Faruk Bilen, Kürşat Başar ve Zekeriya Yıldırım.

Kürşat Başar: Sunset benim en favori restoranlarımdan biri. Yemekleri ve servisi çok iyi ama daha da önemlisi, müthiş bir manzarası var. Böyle bir mekan dünyanın hiçbir yerinde yoktur herhalde. Boğaz ayağınızın altında, adeta en güzel yerini görüyor. Ayrıca yazın da bahçesi çok güzel oluyor.

Cafe Divan

Müdavimler: Emel Sayın, Şener Şen, Cem Yılmaz, Emre Aşık, Hakan Şükür, Adnan Polat, Sezen Aksu, Candan Erçetin, Kerem Görsev ve Hakan Peker.

Kerem Görsev: Uzun yıllardır beğenerek gittiğim bir mekan. Bu kadar zamandır servisinden ve kalitesinden ödün vermedi. Temiz bir mekan, yemekleri çok güzel. Ayda birkaç kere mutlaka giderim.

Şaziye on the beach

Ali Ramazanoğlu, Ebru Akel, Demet Sağıroğlu, İzel Çeliköz, Murat Başoğlu

Armani Cafe

Müdavimler: Güneri Cıvaoğlu, Zeynep-Osman Çarmıklı, Menderes Utku, Sema-Levent Kızıl, Merve Kurttepeli, Esra Tümen, Revna Demirören, Gülin Öngör.

Le Select

Müdavimler: Bülent Eczacıbaşı, Çağla Şikel, Yalçın Sabancı, Mehmet Civelek, Çelik, Kenan Doğulu, Burak Kalkavan.

Çağla Şikel: Le Select'in yemekleri tam bana uygun, çok lezzetli. Benim için gittiğim yere gelen insanlar da önemli. Le Select'e gelenler son derece şık ve kaliteli insanlar. Düzeyli bir ortamda güzel yemekler yemek için ideal bir mekan.

Çubuklu Hayal Kahvesi

Müdavimler: Ali Kırca, Cüneyt Özdemir, Mehmet Ali Birand, Savaş Ay, Arzum Onan-Mehmet Aslantuğ, Coşkun Aral ve Aysun Kayacı.

Aysun Kayacı: Çubuklu Hayal Kahvesi'ne devamlı gidiyorum. Bir kere ben de karşıda oturuyorum, evime çok yakın. Ayrıca şehrin kargaşasından uzakta kafamı dinleyebildiğim bir yer. Deniz kenarı olması çok güzel, havadar. Sıkılınca dışarı hava almaya çıkabiliyorum ve istediğim zaman da içeri giriyorum.

Pasha

Müdavimler: Ali Ramazanoğlu, İlgi Gövsa, Demet Şener, Eylem Şenkal, Meltem Cumbul, Hülya Avşar-Kaya Çilingiroğlu.

Eylem Şenkal: Pasha'da aradığım herşeyi bulabiliyorum. Lezzetli yemekler, eğlence orada var. Hem de tüm arkadaşlarımı orada bulabilirim. Müzikleri dünya listelerinden alınma, en son hitler çalınıyor. Ayrıca deniz kenarı olması ve tekneyle gelinebilmesi de çok hoş. Pasha'da en severek takıldığım yerler de, Jack Daniels, Le Select ve Cafein.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!