Her çocuğa her gün D vitamini

Güncelleme Tarihi:

Her çocuğa her gün D vitamini
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2006 10:11

T.C. Sağlık Bakanlığı, Danino desteği ile yürütülen "D Vitamini ile Gülümseyen Gelecek" kampanyası ile sağlık ocaklarında Vitamin D damlaları dağıtıyor ve bebeklerin D vitamini ihtiyacını karşılıyor.

Haberin Devamı

Danone, Danino ile Vitamin D eksikliğine savaş açıyor ve Türkiye'nin geleceğine büyük bir yatırım yapıyor.

Yoğurda göre 2 kat kalsiyum ve kemik gelişiminde gerekli olan D vitamini ile zenginleştirilmiş Danino, her çocuğun her gün Vitamin D ve Kalsiyum alabilmesi için fiyatını 25 Yeni Kuruşa indirdi.

Danino bebeklerin sağlıklı gelişimi için de T.C. Sağlık Bakanlığı'nın D vitamini eksikliği ile savaşmak için başlattığı "D Vitamini ile Gülümseyen Gelecek" kampanyasını destekliyor.

Vitamin D eksikliği olan çocukların yürümesi gecikiyor, kemikleri sağlıksız gelişiyor. Böyle çocuklar hastalıklara kolay yakalandıkları gibi zor da iyileşiyorlar. Vitamin D, çocukların kemik gelişimi açısından oldukça önemli olan kalsiyumun kemiklerde emilimini artırıyor. Bu sebeplerle Vitamin D'nin çocuğun tüm gelişimi boyunca düzenli olarak alınması önem taşıyor. Danone, zenginleştirilmiş Danino ile ülkemizde ciddi boyutlarda olan D Vitamini eksikliğine dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Danone, D vitamini açısından zenginleştirilmiş, kalsiyum deposu yeni Danino ile fiziksel ve zihinsel gelişimini tamamlamış sağlıklı nesiller için çalışıyor.

Danone, doğduğu andan itibaren her çocuk her gün D vitamini alabilsin diye geniş katılımlı bir kampanyaya destek veriyor. Danone, T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan ve D vitamini eksikliği sorununun önemine dikkat çeken "D Vitamini ile Gülümseyen Gelecek" projesine Danino ürünüyle destek veriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!