Hemşiresiyle geziyor

Güncelleme Tarihi:

Hemşiresiyle geziyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2010 17:05

Haberin Devamı

 

Mayumana geldi
Adı “beceri” ve “ustalık” anlamına gelen İsrailli müzik ve dans grubu Mayumana, İstanbul’da! Grup, yarın ve 24 Aralık’ta Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda sahneye çıkacak.

Juliopolis’in mücevherleri
Tasarımcı Beril Beşer, Ankara Anadolu Medeniyetleri Müzesi’nin öncülüğünde hazırladığı 12 parçalık “Juliopolis 2011” koleksiyonunu geçtiğimiz gün Sofa Hotel’de tanıttı. Juliopolis antik kenti kazısından çıkan 12 mücevherin sınırlı sayıdaki reprodüksiyonlarından oluşturulan koleksiyonu, Beşer ve müzenin müdürü Melih Arslan birlikte tanıttı. Davete katılan şarkıcı Banu Zorlu, koleksiyondan bir çift küpe ve yüzük aldı. Cenker TEZEL

Çocuklar Gülsün Diye
çanta tasarladılar
Çanta markası Eastpak, Avrupa genelinde eş zamanlı yürüttüğü ‘Eastpak Artist Studio’ projesi kapsamında ünlüleri bir araya getirdi. Aralarında Bahar Korçan, Atıl Kutoğlu, Beren Saat, Zerrin Tekindor, Derya Baykal, Pınar Altuğ, Gülben Ergen’in de bulunduğu ünlü isimler, geliri ‘Çocuklar Gülsün Diye’ kampanyasına bağışlanmak üzere çanta tasarladı. Palladium Alışveriş Merkezi’nde sergilenen tasarımlar, Sportworks mağazasında satışa sunulacak.

Haberin Devamı

Schuster geldi
Denizli gitti
Beşiktaş Spor Kulübü Basın Sözcüsü Mete Düren’in eşi psikiyatri uzmanı Dr. Rahşan Düren, Beşiktaş Sanat Merkezi’nde “Rush” adında bir resim sergisi açtı. Sergi açılışı, başta Beşiktaş camiası olmak üzere birçok ünlü ismi bir araya getirdi. Açılışa Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster de katıldı. Ancak Schuster’in gelmesinin ardından Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Mustafa Denizli davetten ayrıldı. Cenker TEZEL

Genç modacılara destek
Akmerkez, ses getiren FashiOnAir organizasyonunun ardından “Akmerkez FashiOnNewYear / Pop Up Store 4” adlı yeni bir moda etkinliğine ev sahipliği yapıyor. Tekstilden endüstriyel tasarıma, aksesuvardan dekorasyona kadar farklı kategorilerde sıra dışı tasarımlara imza atan 45 genç tasarımcının koleksiyonları, 31 Ocak’a kadar Akmerkez’deki Fashion Up mağazasında sergilenecek. Etkinliğin açılışı için geçtiğimiz gün tasarımcıların da katıldığı bir kokteyl düzenlendi. “Yeni yıl” konseptli kokteyl, DJ UHR’nin performansı ve Sonia’nın vokaliyle renklendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!