Hemşireler evlendi

Güncelleme Tarihi:

Hemşireler evlendi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2007 15:24

GAZİANTEP’te özel bir hastanenin ameliyathanesinde tanışan erkek hemşire 27 yaşındaki Adem Yılmaz ile kadın hemşire 20 yaşındaki Gönül Koç, hayatlarını damadın görev yaptığı hastanede düzenlenen törenle birleştirdi. Hastaneye gelenler, keman eşliğinde dans eden çifti görünce şaşırdı.

2 yıl önce Gaziantep Sağlık Eğitim Vakfı Amerikan Hastanesi’nin ameliyathanesinde hemşire olarak göreve başlayan Adem Yılmaz, kendisiyle aynı bölümde bulunan hemşire Gönül Koç ile tanıştı. Bu hastaneden ayrılarak işine Özel Hatem Hastanesi’nde devam edem Adem Yılmaz ile Gönül Koç’un arkadaşlığı aşka dönüşünce, çift evlilik kararı aldı. Çiftin evlilik kararını duyan Özel Hatem Hastanesi Kadın Doğum Uzmanı Dr. Samet Bayrak, iki hemşireye nikah dairesi yerine hastanede hayatını birleştirmelerini önerdi. Yılmaz ve Koç hastane yönetiminin de bu fikri onaylaması üzerine nikah için hazırlıklara başladı.

NİKAH HASTANEDE, DÜĞÜN MEMLEKETTE
Kadın hemşirenin de doğum günü olan dün akşam Özel Hatem Hastanesi’nde, ameliyathane önünde düzenlenen nikah töreninde Yılmaz ve Koç’un şahitliğini gelinin ablası Gülay Koç ile Dr. Samet Bayrak yaptı. Nikah törenine çiftin yakınlarının yanı sıra, çalıştıkları hastanedeki doktorlar, hemşireler ve hastane personeli katıldı. Nikah sonrası çift keman ve gitar eşliğinde dans etti. Töreni, hasta yakınları da izledi.
Gönül Koç, 20’inci yaşına girdiği gün nikahı kıyıldığı için çifte mutluluk yaşadığını belirterek, “Hayatının en mutlu gününü yaşıyorum. Hem nikahım kıyıldı, hem de doğum günümü kutluyorum” dedi.

Damat Adem Yılmaz ise öneri üzerine hastanede nikah kıydırmaya karar verdiklerini belirtip, “İkimiz de hastane çalışanı olduğumuz için bu mutluğumuzu mesai arkadaşlarımızla paylaşmak istedik. Böyle bir karar verdik. Havacı havada, denizci denizde, hasta bakıcı ve hemşire de hastanede evlenir sloganı ile yola çıktık” diye konuştu.

Yılmaz, önümüzdeki günlerde Antakya’da düğün düzenleyeceklerini açıkladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!