Hemen aşık olurum

Güncelleme Tarihi:

Hemen aşık olurum
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 1999 00:00

Haberin Devamı

Yeni albümüyle zirveyi zorlayan İzel'den Hürriyet'e çok özel itiraflar...

Yüksek topuklu ayakkabılarıyla tam bir selvi gibiydi yanımda. Kemençesinden ve sesinden daha çok ses getiren yeni silikon göğüslerini de cömertçe sergilemişti. Ne yalan söyleyeyim, Allah için çok da yakışmış. Bir de şu uzun saçlarını kestirse dedim içimden ama, herhalde yüzünü kamufle etmek için kullanıyor onları. Bu sivilceler doğuştan herhalde.

ACI BİBER TEDAVİSİ

- Doğuştan değil Yener ağabey, benim ipek kadar güzel bir cildim vardı. Türk filmlerinde Fatma Girik'in saçları bir gecede nasıl beyazlanırsa, benim de öyle oldu. On sene önce bir sabah kalktım ki, yüzüm iltihaplı sivilcelerle dolmuş. Akne diyorlar ya. Bir aşk acısından oldu. Önceleri kabuklarını kopardım, oynadım, sonra doktorlar beni cıyak cıyak bağırtarak sözde temizlediler. Bir yandan doktorlar, bir yandan güzellik uzmanları oynaya oynaya yüzüm bu hale geldi. Boşu boşuna antibiyotik, kortizon tedavileri gördüm. Bir ara bu akneler yüzümün tamamını sardı, lökositim tavanlara fırladı. O sırada apandisit ameliyatı olmuştum, doktor bana; ‘Yüzündeki akneler, apandisitten daha fazla iltihap yayıyor kanına’ dedi. Allah korusun, insan bundan ölebilirmiş bile. Bu arada bol bol acı kırmızı biber yedim. Çok ilginç, hakiki pul biber yenirse düzelme oluyor ama, acısına dayanmak ayrı bir mesele. Bu arada hocalara götürüp muskalı sularla yüzümü yıkatmayı önerenler oldu. Sonunda çok iyi bir doktor buldum, dört yıldır onun tedavisi altındayım. Enjektörle tek tek iltihapları çekti. Çok canım yandı ama bir senede iyi hale geldim. Şimdi sadece izler kaldı. Bu kış aylarında kazıtma ameliyatı olup noktayı koyacağım.

SİVİLCE BUNALIMI

Gerçekten de yüzünde hiç iltihap yok, kuru izler kalmış, o kadar. Bir hanım gösteri sanatçısı için çok kolay değil.

- Shirley MacLaine'nin kitabı benim hayatımı değiştirdi. Ünlü yıldız, yüzündeki kırışıklıkların kendisine bir karizma verdiği kararına varıyor. Ben de deliler gibi aynanın karşısına geçip ‘‘Sivilcelerim ne kadar güzel, bana ne kadar yakışıyor’’ diye oyunlar oynamaya başladım.

Çünkü öyle üzülüyordum ki bende büyük bir kompleks yaratmıştı. Giyinmek istemiyordum, konuşurken insanların yüzlerine bakamıyordum. Hep kafam eğikti, hep sivilcelerime bakıyorlarmış gibi geliyordu. Kendimi çok çirkin hissediyordum. Bunun sonucunda bayağı bir bunalıma girdim. Sonra kitaplar okuya okuya kendimle barıştım, sivilcelerimle yaşamaya alıştım. Ben onları sevdikçe onlar da beni sevdi. Belki de acıdılar bana ki, yavaş yavaş gitmeye başladılar.

GÖĞÜSLERE ESTETİK

İzel'in boyu 1.75, kilosu 56. Tam ideal ölçülerde. Yeni göğüslerinin ölçüsünü sormadım, siz karar verin.

- Dört ay önce göğüslerimi büyüttürdüm. Bende hipoglisemi de var, onun da etkisiyle perhize girince 10 kilo verdim. Giydiğim kıyafetleri dolduramaz oldum, aynada kendimi beğenmiyordum. Cildim iyileştikçe vücudumun diğer taraflarına da takılmaya başlardım. Daha güzel giyinir oldum, saçıma daha iyi bakar oldum. Bu arada küçük gördüğüm göğüslerimi de büyütmeye karar verdim. Çok fazla bir şey değil, bir beden büyüttüm, güzel de oldu. Güzel olunca da insan onları biraz da göstermek istiyor, ne yalan söyleyeyim. Yaşım ilerledikçe kendime daha çok bakmaya, birazcık da açılmaya başladım.

İzel'in sözlük anlamı

‘‘Eser bırakan el’’ demekmiş. Tokat Niksarlı ilkokul öğretmenleri Çeliköz çiftinin biricik kızları.

İzel, 29 Nisan 1969'da

Yalova Çınarcık'da Kocadere Köyü'nde doğmuş. Yalova'dan Patnos'a kadar sınıflarda masaların üzerinde uyuyarak büyümüş. İzel, yeni albümü ‘‘Bir Küçük Aşk’’la doruklarda dolaşıyor son günlerde. İzel'le Swissotel'in havuzbaşı restoranı Oassis'te baş başa yemek yedik, yürüyüş yaptık, geçmişten bugüne uzun uzun konuştuk.

Yüzümdeki sivilceler 20 yaşında yaşadığım bir aşk acısından bir gecede oldu.

Göğüslerimi bir beden büyüttüm. Güzel olunca da insan göstermek istiyor.

Ben tam bir aşk kadınıyım, çok çabuk aşık olurum. Aşk beni hayata bağlıyor, güzelleştiriyor.

İlk kez açıklıyorum, Selma Güneri'nin oğlu Umut Sezgin'e aşığım. Sting'le aşk yaşamayı çok isterdim.

Boğa kadını

İzel tam bir Boğa kadını. Üstelik Yükselen Burcu da Koç. Varın gerisini siz düşünün.

- Ben tam bir aşk kadınıyım, çok çabuk aşık olurum. Hatta bazen bundan karşımdakinin haberi bile olmaz. Yener ağabey, ben aşık olmadan yaşayamam. İlk aşkım yedi sene sürdü ama, çocuk hiçbir zaman bana bakmadı bile. 11 yaşımda Türk müziği hocam Necdet Varol'un keman çalan oğluna aşık oldum. Bu aşkım 19 yaşına kadar platonik olarak öylece sürdü, gitti. Aşk beni hayata bağlıyor. Aşık olduğumda gözlerim parlıyor, mutlu oluyorum, kendini güzel hissediyorum.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!