Canlı yayında 'Kocam beni ablamla aldatıyor' dedi!

Güncelleme Tarihi:

Canlı yayında Kocam beni ablamla aldatıyor dedi
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2016 15:14

Beyaz TV ekranlarında canlı olarak yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında bugün seyircileri şoke eden anlar yaşandı. Canlı yayına telefon ile bağlanan bir izleyici öyle bir itirafta bulundu ki stüdyo bir anda buz kesti. İşte detaylar.

Haberin Devamı

Beyaz TV ekranlarında hafta içi her gün canlı olarak Nur Viral’in sunumu ile yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında şoke eden anlar yaşandı.

Programa telefon bağlantısı ile katılan bir izleyici inanılmaz bir itirafta bulundu. Genç kadının sözlerini dinleyen stüdyo bir anda buz kesti. 19 yaşındaki izleyici ablasını ve kocasını yatakta bastığını anlattı.

Canlı yayında Kocam beni ablamla aldatıyor dedi

İsmini vermek istemeyen izleyici, “9 aylık hamileyim. Çocuğu doğurmaktan utanıyorum. Kocam beni ablamla aldatıyor. 6 aylık hamileyken yatak odamda yakaladım onları. Beni karşılarında görünce güldüler. Kocam bana 'yetemiyorsun' dedi. Ablam hiçbir şey yapmadı. Gülerek kaçtı evden. Ne yapacağımı bilmiyorum.” dedi. Yaşadığı kötü olayı bu sözlerle anlatan genç kadın, stüdyo ve ekranları başındaki izleyicileri şoke etti.

BAKMADAN GEÇME!