Hayatını değiştirecek

Güncelleme Tarihi:

Hayatını değiştirecek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2008 07:42

Geçtiğimiz yıl Hindistanlı ünlü işadamı Arun Nayar ile evlenen Elizabeth Hurley, artık evinin kadını. Oğlu için sinemayı bıraktığını belirten seksi yıldız, "Organik tarımla uğraşıyorum, bir tarlam var ve tabii ki, zamanımız büyük kısmı oğluma ait.

Haberin Devamı

ELIZABETH HURLEY FOTOĞRAFLARI

- Kids Vakfi ile nasıl bir işbirliği kurdunuz?

Arkadaşım Rose Monckton katılmam için teklifte bulundu. 12 yaşındaki kızı Domenica, down sendromlu. bu kuruluş, özürlü çocuklar ve onların aileleri için inanılmaz Şeyler yapıyor.

- Zamanınızı nasıl geçiriyorsunuz?

Sahil kıyafeti demeyi tercih ettiğim, tasarım ve üretim işim var. Tabii ki birçok yerde modellik yapmaya da devam ediyorum. Bu arada organik tarımla ilgileniyorum.

- Oyunculuk yapmayı düşünmüyor musunuz?

Film çekimleri, çocuğunuz olduğu zaman çok zor. Eğer film işine girersem, iyi bir anne olamam. Şimdi, sahil kıyafetleri için tasarımlara, şirketimi büyütmeye, reklam işlerine ve tarlama odaklanmış durumdayım. Ama tabii ki, zamanımın büyük kısmı oğluma ait.

- Sizi oyunculuğa döndürmek için ne cezbeden?

Haberin Devamı

Şu anda bir iş kadınıyım ve gerçekten filim işinde çok az çalıştım. Daha fazla sinema yapamayacağıma karar verdim. Bu, benim için çok önemli ve zor bir karardı çünkü sinema yapmayı çok seviyorum. Ama uzun süre film çekimleri için evden uzakta kalıp, oğlumu yalnız bırakacak tarzda bir anne olmak istemem. . Ama eğer okul tatillerinde büyük bir film teklifi gelirse, kabul ederim.

- Bu hafta ilk evlilik yıl dönümünüzdü. Evlilik hayatı nasıl gidiyor?

Kendimi daha güvende hissediyorum ve resmen aile olduğumuz için çok mutluyum. Gelecek için de çok güzel planlarımız var.

- Kutlama yapacak mısınız?

Hindastan'a dönüp, orada kutlama yapmayı düşünüyoruz.

- Tamamen Hindistan'a taşınmayı düşünüyor musunuz?

Arun, sürekli Hindistan'da yaşamamızı çok istiyor. ben de onun bu fikrine bayılıyorum. Ne yazık ki, işlerimle ilgili bütün bağlantılarım Londra'da. Ama önümüzdeki 10 yıl içinde oraya taşınabiliriz.

- Kendinizi nerede evinizde hissediyorsunuz?

Evim benim için hem Londra hem de Gloucestershine. Damian ise tarlamızın bulunduğu çiftlik evinde kendini evinde hissediyor, orayı çok seviyor.

- Damian ve Arun'un aralarında sıkı bir bağ olduğu hissediliyor.

Damian, Arun'a bayılıyor ve onlar gerçekten çok yakınlar. Arun ve ben tanıştığımızda Damian henüz dokuz aylıktı. Dolayısıyla Damian, Arun'un olmadığı bir hayatı bilmiyor.

Haberin Devamı

- Son soru: Bebek yapmayı düşünüyor musunuz?

Evet, gelecek yıl ya da sonrasında bir bebek yapmayı düşünüyoruz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!