Hayatımın Aşkı 14. bölüm fragmanlarında Kaan'dan sürpriz çıkış!

Güncelleme Tarihi:

Hayatımın Aşkı 14. bölüm fragmanlarında Kaandan sürpriz çıkış
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2016 19:50

Hayatımın Aşkı 14. bölüm fragmanlarını yayınladı. Kanal D ekranlarının heyecanı yüksek dizisi Hayatımın Aşkı 14. bölümüyle pazar akşamı ekranlara gelecek. Sevilen dizinin yeni bölümünde sürpriz gelişmeler yaşanacak. Demir için Kaan'dan yardım isteyen Gökçe, Kaan'ın onu öpmesiyle bir anda şok olur. İşte, Hayatımın Aşkı 14. bölüm fragmanları sizlerle...

Haberin Devamı

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi Hayatımın Aşkı 14. bölüm 2. fragmanını da yayınladı. Pazar akşamları ekrana gelen dizinin yeni bölümünde Kaan'ın sürpriz hamlesi Gökçe'ye büyük şaşkınlık yaratacak. Demir'in evlilik için attığı adım ise Gökçe'yi bir kez daha yıkıma uğratacak. İşte Hayatımın Aşkı yeni bölüm fragmanları..

Hayatımın Aşkı 14. bölümde; Demir’in büyük sırrını ortaya çıkaran Gökçe’yi zor günler bekler. Gökçe’nin, Nesrin’le de yaşadığı talihsiz olay Demir’i çok sinirlendirir. Demir artık bir karar verecektir. Ya annesini dinleyecek ve Gökçe’yi hayatından çıkaracak ya da kalbinin sesini dinleyecektir. Annesini tedavi eden doktor, kendisinin liseden arkadaşı Nil’dir. Nil tam da Nesrin’in istediği gibi bir gelin adayıdır. Gökçe’ye kızgınlığı devam eden Demir bu süreçte Nil’le yakınlaşmaya başlar. Gökçe ise, Nil’in gerçek yüzünü ortaya çıkarmaya karar verir. Gökçe’ye göre; Nil bir zengin avcısıdır. Demir’i bu kadından kurtarmak zorundadır. Bunun için Kaan’ın yardımına ihtiyaç duyar.  Kaan’ı ikna etmek hiç de kolay olmaz... Nihayetinde Gökçe, Kaan ile birlikte kendini çok riskli bir maceranın içinde bulacaktır. Tarık istediği gibi bir işi henüz bulamamıştır. Bartu’nun beraber iş yapma teklifine sıcak bakar. Kabul etmek için Tarık’ın tek bir şartı vardır: Nilüfer’in bu işten haberi olmaması…

Haberin Devamı

HAYATIMIN AŞKI 14. BÖLÜM 2. FRAGMANI

HAYATIMIN AŞKI 14. BÖLÜM FRAGMANI

HAYATIMIN AŞKI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Demir’in bir süredir peşinden koştuğu sırrı, Gökçe öğrenir. Öyle bir bilgidir ki; Demir’in hayatını tamamen değiştirecektir. Demir’in zarar göreceğini düşünen Gökçe, bu sırrı saklamaya karar verir. Durumu, annesi Nesrin’e anlatmanın iyi fikir olduğunu düşünen Gökçe yanılır. Çünkü bu bilgi Nesrin’in kalp krizi geçirmesine sebep olur. Gökçe için işler hiç umduğu gibi gitmez. Hastanede Nesrin’i tedavi eden Dr. Nil, Demir’in lise yıllarından arkadaşı çıkar. Demir ve Nil arasındaki beklenmedik yakınlık, Gökçe için işlerin daha da kötü gitmesine sebep olacaktır.

Haberin Devamı

Kaan geçirdiği trafik kazası yüzünden evde istirahat halindedir. Gökçe, attığı her adım da hayal kırıklığına uğrarken, Kaan'da teselli bulur. Tarık, Japonya’da işlerini batırdığını ve iflas ettiğini Nilüfer’den saklamaya devam eder. Nilüfer taşınacakları yeni evin hayalini kurarken, Tarık da dört bir koldan iş arar. İstediği gibi işi bir türlü bulamayan Tarık’a, Bartu yardım eder. Bartu’nun çok iyi bir fikri vardır!

BAKMADAN GEÇME!