Ziynet Sali kimdir kaç yaşında? Ziynet Sali'nin eşi Erkan Erzurumlu kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Ziynet Sali kimdir kaç yaşında Ziynet Salinin eşi Erkan Erzurumlu kimdir
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2020 14:10

Geçtiğimiz eylül ayında Erkan Erzurumlu ile dünya evine giren Ziynet Sali, son günlerde pek çok kişinin araştırdığı isim olmaya başladı. Peki, magazin gündeminde yer alan Erkan Erzurumlu ve Ziynet Sali kimdir kaç yaşında? İşte, Ziynet Sali ve eşi Erkan Erzurumlu hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Ziynet Sali, 29 Nisan 1974 tarihinde Kuzey Kıbrıs’ta doğdu ve akabinde ailesiyle İngiltere’ye gitti. Yaklaşık 6 yıl Manchester’da yaşadı.

Sonra ailesiyle Kıbrıs’a taşındı. 1994 yılında İstanbul’da konservatuara giren Ziynet Sali, o yıllarda amatör olarak şarkıcılığa başladı.

1999 yılında Konservatuar’ı 4. lükle bitirdi.

İlk albümünü 2000 yılında çıkaran Ziynet SALİ’nin 6 albüm ,7 single , 1 compilation albümü ve bir Konser DVD’si mevcuttur.
SALİ’nin 3.albümündeki “Zordur Oğlum” isimli şarkısı 2006 yılında italyada internet üzerinden düzenlenen “Euro Dance” şarkı yarışmasının halk oylamasında birincilik kazandı.

2010’da yılında çıkardığı “Rüya” isimli 2. single’ı verilerine göre yılın en çok çalınan şarkısı oldu ve Türkiye’nin en önemli müzik kanalı Kral Tv’den ödül aldı.

2012 yılında çıkardığı “Sonsuz Ol” isimli albümündeki ”Her şey Güzel Olacak” isimli şarkının video klibi Kral TV tarafından yılın en iyi video klibi seçildi.

Haberin Devamı

2015 yılında X Factor isimli yarışmanın jüri üyeliği yaptı.

Birçok Üniversite ve özel kurumdan başarı ödülleri alan Ziynet SALİ son olarak 2016 yılında Hamburg’da düzenlenen DAFBAMA müzik ödüllerinde "Akdeniz'in En İyi Kadın Sanatçı" ödülüne layık görüldü.

Ziynet SALİ; Almanya, İsviçre, Hollanda, Belçika, Yunanistan, Bulgaristan, Makedonya, Hırvatistan, Türkmenistan, Güney Afrika gibi değiki ülkelerde önemli konserlere imza atmıştır.

ZİYNET ZALİ'NİN EŞİ ERKAN ERZURUMLU KİMDİR?

4 Haziran 1984 tarihinde dünyaya gelen Erkan Erzurumlu, gitaristlik yapmaktadır. Uzun süredir Ziynet Sali ile birlikteliği devam eden Erkan Erzurumlu magazin basınını takip edenlerin, adını yakın zamanda duymaya başladığı bir isim. İkili bir süredir sosyal medyadan fotoğraf paylaşımı yapıyordu.

Erkan Erzurumlu bir dönem Ajda Pekkan ve Fettah Can ile de müzikal çalışmalar yapmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!