Zafer Algöz: O espriye Feyyaz da gülerdi

Güncelleme Tarihi:

Zafer Algöz: O espriye Feyyaz da gülerdi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2022 09:37

Zafer Algöz yeni kitabı “Ken Taç Dis”in imza gününde Feyyaz Yiğit’in dizisi “Gibi” için sosyal medyada yaptığı ‘nişastalı su muhallebisi’ yorumunun yanlış anlaşıldığını söyledi: “Feyyaz ile aynı dergiye yazıyoruz. Bu espriyi Feyyaz’ın da olduğu bir masada yapsaydım, Feyyaz da gülerdi buna.”

Haberin Devamı

İSİM BABASI CAN

Zafer Algöz, üçüncü kitabı “Ken Taç Dis”in D&R Galataport’ta düzenlenen imza gününde hayranlarıyla buluştu. Ünlü oyuncu, kitabının isim babasının Cem Yılmaz’ın abisi Can Yılmaz olduğunu söyledi. Algöz, “Kitabın adını ‘Bana Konum Atsana!’ koyacaktım. Can, senin en çok kullandığın ifade ‘Ken Taç Dis’ deyince, kitabın adını bu şekilde koymaya karar verdik” dedi.

ŞAKA AMAÇLI YAZDIM

Cem Yılmaz’ın “Erşan Kuneri” dizisinde rol alan ünlü oyuncuya, Feyyaz Yiğit imzalı “Gibi” dizisi için sosyal medyada yaptığı “Nişastalı su muhallebisi. ‘Gibi’nin Erşan Kuneri seviyesine gelmesi için ‘2 fırın ekmek, 4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerek” yorumu da soruldu.

Yanlış anlaşıldığını iddia eden Algöz, “Ben onu şaka amaçlı yazmıştım. Benim tek hatam sosyal medyada bu şakayı yapmaktı. İnsanlar yanlış anladı. Feyyaz ile aynı dergiye yazıyoruz. Ben bu espriyi Feyyaz’ın da olduğu bir masada yapsaydım, Feyyaz da gülerdi buna. Yoksa projeleri çok iyi bence de” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!