Yükselen burç nedir? Yükselen burç hesaplama nasıl yapılır?

Güncelleme Tarihi:

Yükselen burç nedir Yükselen burç hesaplama nasıl yapılır
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2018 09:38

İnsanlar, günlük, haftalık ve aylık olarak burçlarını nelerin beklediğini öğrenmek için internette araştırma yapmaya devam ediyor. Günlük burç yorumlarının yanında bir önemli burç olayı daha var, o da Yükselen burç. Yükselen burcumuz, kişilik özelliklerimizi ve yeteneklerimizi tanımlar. Doğum anımızda ufukta yükselmekte olan burç yani yükselen burcumuz yaşamımızı büyük ölçüde etkiler. Peki yükselen burç nedir? Yükselen burç nasıl hesaplanır?

Haberin Devamı

Doğduğunuz anda ufuk çizgisinden yükselen burca teknik olarak yükselen burç denilir. Yükselen burç, en az kendi dahil olduğunuz burç kadar önemlidir. Yükselen burç ortalama olarak 2 saatte bir değişim gösterdiği için hesaplamada hata olmaması için, doğum saatinin doğru bilinmesi gerekiyor. Peki yükselen burç hesaplama nasıl yapılır? Yaparken nelere dikkat etmek gerekir? İşte ayrıntılar...

YÜKSELEN BURÇ NASIL HESAPLANIR?

Burcumuz, kişilik özelliklerimizi ve yeteneklerimizi tanımlar. Peki yükselen burcumuz? Yükselen burcumuz, doğduğumuz anda ufuk çizgisinden yükselen burçtur. Dolayısıyla yükselen burç, kendi burcumuz kadar önemlidir ve görünüşü temsil eder.

Yükselen burcu hesaplamak ise oldukça kolay, aşağıda vereceğimiz linke tıklayarak, doğum bilgilerinizi (gün/ay şeklinde doğum tarihi, doğum saati ve cinsiyet) tabloya girerek yükselen burcunuzu öğrenebilir ve burcunuzla alakalı yorumları görebilirsiniz.

Haberin Devamı

YÜKSELEN BURCUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!