Yıldız Kenter'e saygı duruşu

Güncelleme Tarihi:

Yıldız Kentere saygı duruşu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2022 07:45

Yıldız Kenter’in hayatını anlatan “Caniko” belgeseli ilk kez 20 Haziran’da ENKA Açıkhava Tiyatrosu’nda gösterilecek. Ertesi gün de aynı adreste “Yıldız’ın Yıldızları” konseri yapılacak.

Haberin Devamı

ENKA Sanat sezonu “Caniko” ile açıyor. “Türk tiyatrosunun kutup yıldızı” Yıldız Kenter’in hayata ve tiyatroya bıraktığı izleri anlatan belgeselin prömiyeri, 20 Haziran’da ENKA Açıkhava Tiyatrosu’nda yapılacak.

Prof. Dr. Dikmen Gürün’ün danışmanlığını üstlendiği belgeselin yönetmeni Selçuk Metin. Seslendirmesini Ayça Bingöl’ün yaptığı belgeselde Kenter’in rol arkadaşları, aile fertleri ve öğrencileriyle yapılmış röportajlar da yer alıyor.

Yıldız Kentere saygı duruşu

Yıldız Kenter, kardeşi Müşfik Kenter ile.

YILDIZ’IN YILDIZLARI

Piyanist ve besteci Çiğdem Erken yönetmenliğinde hayata geçirilen ve Yıldız Kenter’e bir saygı duruşu niteliği taşıyan “Yıldız’ın Yıldızları” konseri ise 21 Haziran’da gerçekleşecek.

Haberin Devamı

ENKA Açıkhava Tiyatrosu’ndaki gecede Derya Alabora, Engin Alkan, Emre Altuğ, Can Başak, Ayça Bingöl, Özge Borak, Selçuk Borak, Özdemir Çiftçioğlu, Atılgan Gümüş, Engin Hepileri, Gülen Karaman, Kadriye Kenter, Yeşim Koçak, Şebnem Sönmez, Fırat Tanış ve Bennu Yıldırımlar sahneye çıkacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!