Yıldız Cüceloğlu kimdir? Doğan Cüceloğlu’nun eşi Yıldız Hacıevliyagil'in hayatı hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Yıldız Cüceloğlu kimdir Doğan Cüceloğlu’nun eşi Yıldız Hacıevliyagilin hayatı hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2021 09:47

Doğan Cüceloğlu’nun eşi Yıldız Hacıevliyagil Cüceloğlu merak edilen isimler arasında. Ünlü psikoloğun meslektaşı olan Yıldız Hacıevliyagil Cüceloğlu 49 yaşından sonra avukatlıktan psikologluğa geçiş yapmıştır. Uzmanlık alanı çift ve aile terapistliğidir.

Haberin Devamı

Yıldız Cüceloğlu'nun hayatı, Doğan Cüceloğlu'nun vefatı sonrası gündeme geldi. Yıldız Cüceloğlu ile ilgili bilgiler araştırılan konular arasında yer alıyor. Psikolog- yazar Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu’nun eşi olan Yıldız Hacıevliyagil Cüceloğlu, üç çocuklu bir ailenin ilk çocuğu olarak İzmir’de doğdu. Çift ve aile terapistliğinde uzman olan Yıldız Cüceloğlu eserler kaleme aldı. İşte, o isim hakkında merak edilenler

YILDIZ HACIEVLİYAGİL CÜCELOĞLU KİMDİR?

Yıldız Hacıevliyagil, Bilgi Üniversitesi Psikoloji ve Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Doğan Cüceloğlu ile evli olan Yıldız Hacıevliyagil Cüceloğlu Galatasaray Üniversitesi’nde Felsefe alanında ve Özyeğin Üniversitesi’nde Çift Aile Terapisi alanında yüksek lisans yapmıştır.

Üç çocuklu bir ailenin ilk çocuğu olarak İzmir’de doğdu. İnsan ve Toplum, Kişisel Gelişim kategorilerinde eserler kaleme almıştır. İşim ve Ben kitabının yazarıdır.

BAKMADAN GEÇME!