Zengin doğan ünlüler

Güncelleme Tarihi:

Zengin doğan ünlüler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2016 14:13

Ünlüler kıskanılacak hayatlar yaşıyorlar çoğumuz onların şöhret kazandıktan sonra bu kadar çok paraya sahip olduklarını sanıyoruz. Ancak bazı ünlüler aileleri sebebiyle şöhretli doğarlar ve bunlar biraz daha çok kıskanılır çünkü zenginliklerinin üstüne bir de şöhret eklemişlerdir! İşte zengin doğan ünlülerden bazıları...

Haberin Devamı

 

1. Brooke Shields

Zengin doğan ünlüler


Brooke Shields prenses olarak doğdu. Babası Francis İtalyan prensi olmakla birlikte, aynı zamanda profesyonel bir tenis oyuncusu.  Baba Shields, kızı için bir modellik şirketi kurdu. Ailesi Brooke’un çocuk sahibi olmasını istemedi ve kürtaj için rüşvet vermeyi bile göze aldı. Ancak o bunları reddetti ve evliliğine devam etti. Tüm yaşananlardan 2 ay sonra boşanmak zorunda kaldı. Renkli bir aile geçmişine sahip olduğunu söylemek mümkün.

2. Julia Louis-Dreyfus

Zengin doğan ünlüler

Haberin Devamı

Holding sahibi bir ailenin kızı olarak dünyaya gelen Julia, şöhrete ve paraya erken kavuşanlar arasında. 2006 yılında Baba Gerard’ın resmi serveti 3.4 milyar dolar olarak açıklandı. Tüm dikkatleri üzerine çeken ailenin, gelecek nesillerini Mars’ta bir şatoda yaşatması bekleniyor.

 3. Taylor Swift

Zengin doğan ünlüler

 

Baskıcı bir ailenin kızı olarak dünyaya gelen Taylor, şimdilerle söylediği şarkılar ile geniş kitlelere ulaşıyor. Anne Swift, Taylor doğmadan önce finans sektörünün ileri gelenleri arasındaydı. Sanatçının plak şirketiyle yaptığı anlaşmadan sonra, babası şirketin %3 hissesini satın aldı. Kızlarının başka bir şirketle anlaşmasına izin vermediler.

4. Nick Kroll

Zengin doğan ünlüler

Nick, milyar dolarlık şirkete sahip bir babanın oğlu olarak dünyaya geldi. Şirket yakın zamanda ödül sahibi oldu ve yayınladığı basın bülteninde ‘’Kroll  En İyi Siber Güvenlik Danışmalığı Seçildi’’ başlığını kullandı. 

Haberin Devamı

5. Rooney & Kate Mara

Zengin doğan ünlüler

Mara kardeşler sporun egemen olduğu bir ailenin üyeleri olarak doğdular. İki dedeleri de Amerikan Futbol Kulüplerinin kuruculuğunu yaptı. Aynı zamanda babaları hala Amerikan Futbol Kulübü’nde başkan yardımcılığı yapıyor. Onlar ise şimdi kendi aile geleneklerini kendileri başlatıyor.

6. Ariana Grande

Zengin doğan ünlüler

Küçük pop star, 1993 yılında milyon dolarlık bir evde doğdu. 1964 yılında ünlü bir iletişim şirketini satın alan ailenin işlerini anne Grande devem ettirirken,  baba Grande ise kendine tasarım şirketi kurdu.

7. Armie ​Hammer

Haberin Devamı

Zengin doğan ünlüler

İsmini büyük dedesi  alan velihat Hammer, petrol zengini bir ailenin en genç üyesi.  Baba Hammer ise oldukça başarılı bir iş adamı olarak yapım şirketi yönetiyor. Aile Cayman adalarında keyif sürüyor. Ünlü aktörün Prens Andrew rolünü oynamasının neden zor olmadığı belli oluyor. 

8. Kyra ​Sedgwick

Zengin doğan ünlüler

Kevin Bacon ile evliliği ile çok konuşulan Kyra Sedgwick’in soyu kraliyet ailesine dayanıyor. Bu soyda kendisi gibi ünlü bir oyuncu olan Edie Sedgwick’te var.

9. The Kardashian

Zengin doğan ünlüler

Kardashian soyadı ilk olarak Robert Kardashian ile duyuldu. Ünlü bir avukat olan Robert, 2003 yılında vefat etti ve ailesine 30 milyon dolarlık servetine bıraktı.

Haberin Devamı

10. Rashida Jones

Zengin doğan ünlüler

Müzisyen Quincy Jones ve aktris Peggy Lipton’un kızı olarak dünyaya geldi. İnternette dolaşan söylentilere göre ailenin, 300 milyon dolardan fazla servet sahip.

BAKMADAN GEÇME!