Ufuk Bayraktar ve eşi Merve Bayraktar kimdir kaç yaşında nereli?

Güncelleme Tarihi:

Ufuk Bayraktar ve eşi Merve Bayraktar kimdir kaç yaşında nereli
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2020 08:28

Ufuk Bayraktar'ın eşi Merve Bayraktar, magazin gündemini yakından takip eden pek çok kişi tarafından biyografisi ile gündemde yer almaya başladı. Eşi Ufuk Bayraktar'ın kendisine ihanet ettiğini ifade ederek mesajlarını ifşa eden Merve Bayraktar, sosyal medyada kısa sürede ilgi gördü. Peki, Ufuk Bayraktar ve eşi Merve Bayraktar kimdir? İşte, o isimler hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Merve Bayraktar, eşinin mesajlarını ifşa etmesinin ardından biyografisi ile merak edildi. İhanet ile karşılaştığını paylaşımlarında ifade eden Merve Bayraktar, Ufuk Bayraktar'ın özür mesajlarını da yayımladı. Peki, Ufuk Bayraktar ve eşi Merve Bayraktar kimdir? İşte,o isimler hakkında detaylı bilglier

MERVE BAYRAKTAR KİMDİR?

Hakkında pek fazla bilgi bulunmayan Merve Bayraktar, Ufuk Bayraktardan Efe Cevahir Bayraktar adında erkek çocuğuna sahiptir. Ufuk Bayraktar'ın biyografisi ise şu şekilde;

Ufuk Bayraktar, 12 Eylül 1981 tarihinde dünyaya geldi. Liseyi Gürsoy Koleji'nde okuduktan sonra üniversiteye gitmeme kararı aldı ve babası Cevahir Bayraktar'ın Cihangir'de işlettiği Firuzağa Kahvesi'nde çalışmaya başladı.

Burada Zeki Demirkubuz tarafından keşfedildi ve yönetmenin "Bekleme Odası" ile "Kader" adlı filmlerinde rol aldı. Daha sonra Nuri Bilge Ceylan'ın "İklimler", Semih Kaplanoğlu'nun "Yumurta", Cemal Şan'ın "Ali'nin Sekiz Günü" ve Feo Aladağ'ın "Ayrılık" adlı filmlerinde rol aldı.

Haberin Devamı

Ufuk Bayraktar asıl çıkışını ise atv'de yayınlanan Ezel dizisiyle yaptı. Usta oyuncu Tuncel Kurtiz'in oynadığı "Ramiz Dayı" karakterinin gençliğini canlandıran Ufuk Bayraktar, performansıyla adından söz ettirdi.

Dönem projelerinde yer alan Ufuk Bayraktar, Kanal D ekranlarında yayınlanan Vatanım Sensin' de Dağıtsanlı karakterine hayat verdi.

Ufuk Bayraktar, 2019'da, 11 yıl önce karıştığı bir kavgada babasına ait ruhsatsız silahı üzerinde bulundurduğu için yargılandığı davadan hapis cezası almıştı.

Zeki Demirkubuz'un Kader filmiyle 'En İyi Erkek Oyuncu Ödülü' alan oyuncu, gişe rekortmeni Dağ filmiyle de adından söz ettirmişti.

Ufuk Bayraktar ve eşi Merve Bayraktar kimdir kaç yaşında nereli

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!