Tuvana Türkay kimdir kaç yaşında? Tuvana Türkay dizileri ve filmleri

Güncelleme Tarihi:

Tuvana Türkay kimdir kaç yaşında Tuvana Türkay dizileri ve filmleri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2020 10:16

Tuvana Türkay, magazin gündeminde yer alması nedeniyle araştırılan isim olmaya başladı. Kariyeri boyunca pek çok film ve dizide rol alan Tuvana Türkay, özel hayatı ile de çok konuşulan isimler arasında yer aldı. Peki, Tuvana Türkay kimdir kaç yaşında? İşte, Tuvana Türkay dizileri ve filmleri hakkında merak edilen bazı bilgiler

Haberin Devamı

Tuvana Türkay, son günlerde magazin gündeminin odak noktası olmaya devam ediyor. Oyuncu Selçuk Yöntem ile beraber çekildiği fotoğrafın ardından gündemde yer alan Tuvana Türkay, sosyal medyada konuşulan isimler arasında yer aldı. Peki, Tuvana Türkay kimdir kaç yaşında? İşte, Tuvana Türkay dizileri ve filmleri

TUVANA TÜRKAY KİMDİR?

1990 yılında Bulgaristan göçmeni bir ailenin kızı olarak İstanbul'da doğan Tuvana Türkay, önce İstanbul Güneş Koleji'ni bitirdikten sonra eğitimine Beykent Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünde devam etti. 2009'da yayınlanmaya başlayan Ayrılık dizisinde Kevok karakterini, 2011-2012 yıllarında ise Yer Gök Aşk dizisinde Bade Palalı karakterini canlandırdı. 2014-2015 yılında Kara Para Aşk dizisinde Bahar Çınar karakterine hayat verdi.. Oyunculuğun yanı sıra şarkıcılıkla da ilgilenen Türkay, 2015 yılında Enbe Orkestrası'nın albümünde sözü müziği kendisine ait olan Ara Ne Olursun isimli parçayı seslendirdi. Daha sonra Mustafa Ceceli aranjörlüğünde "tuana" şarkısını coverladı.

Haberin Devamı

Dizi projeleriyle tanınan Tuvana Türkay, Onur Tuna ile birlikte 2020 yapımı Ağır Romantik filminin başrollerini üstlendi.

Şevval Sam ve Talat Bulut’un başrollerini paylaştığı Yasak Elma ekibine sonradan dahil olan Tuvana Türkay, Leyla karakterini canlandırıyor.

BAKMADAN GEÇME!