Survivor Aycan Yanaç'ın sevgilisi kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Survivor Aycan Yanaçın sevgilisi kimdir
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2020 09:37

Survivor yarışmasında ünlüler takımında dikkat çeken isimler arasında yer alan Aycan Yanaç, son günlerde sevgilisi ile gündemde yer almaya devam ediyor. Yarışmadaki modunun düşmesinde özel hayatının etkili olduğunu ifade eden Survivor Aycan Yanaç, sevgilisinin kim olduğu ile merak uyandırdı. Peki, Survivor Aycan Yanaç’ın sevgilisi kimdir? İşte, o konu hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Survivor Aycan’ın sevgilisi, önceki akşam Survivor’u izleyen pek çok izleyicinin merakına neden oldu. Acun Ilıcalı’nın ünlüler takımında yer alan genç yarışmacı Aycan’ın neden modunun düşük olduğunu sorması üzerine gündeme gelen konu, izleyicilerin gündemine oturdu. Peki, Survivor Aycan Yanaç sevgilisi kimdir? İşte, o isim hakkında detaylı bilgiler

SURVİVOR AYCAN YANAÇ’IN SEVGİLİSİ KİMDİR?

Aycan'ın Fenerbahçe'de forma giyen genç futbolcu Okan Turp'a bazı hisler beslediği ve genç futbolcunun nişanlanma haberini alınca bir hayli üzüldüğü öne sürüldü. Okan Turp kısa zaman önce Alessa Reule ile nişanlanmıştı.

27 Ağustos 2000 doğumlu Okan Turp, 2016 yılında kariyerine başladığı VfB Stuttgart altyapısından 2019 yılında Fenerbahçe altyapısına transfer olmuştur. Burada kendisiyle 2022 yılına kadar profesyonel sözleşme imzalanmıştır.

Haberin Devamı

2019-2020 sezonu ara transfer döneminde 1. Lig takımlarından Bandırmaspor'a sezon sonuna kadar kiralanmıştır. Okan Turp, U-17 Türk milli takımında ilk maçına 2016 yılında çıkmıştır.

Survivor Aycan Yanaçın sevgilisi kimdir

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!