Survivor Aycan kimdir kaç yaşında aslen nereli?

Güncelleme Tarihi:

Survivor Aycan kimdir kaç yaşında aslen nereli
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2020 17:49

Ünlüler takımında gösterdiği başarılı çıkışlarla dikkat çeken Survivor Aycan Yanaç, internet üzerinden araştırılmaya başlandı. Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımı'nda da oynayan Survivor Aycan, Almanya'da forma giymektedir. Peki, Survivor Aycan kimdir ve nereli ve kaç yaşında? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Survivor Aycan, Almanya'da dünyaya geldi. 21 Kasım 1998 yılında Almanya Nürnberg'de doğan genç sporcu, futbola Nürnberg ile başlamış ve daha sonra Köln’de devam etmiştir.

Türkiye kadın U-19 takımına kabul edilen Yanaç, ilk kez 4 Ağustos 2015'te Bosna-Hersek'e karşı UEFA Geliştirme Turnuvası maçında oynamıştır.

2016 UEFA 19 Yaş Altı Kadınlar Şampiyonası elemelerinin iki maçında yer alan Yanaç, 7 Nisan 2018'de Estonya ile dostluk maçında Türkiye kadın milli takımına ilk kez çağrılmıştır.

Ülkemizde A Milli Kadın Futbol Takımı'nda forma giyen sporcu, forvet mevkisinde oynamaktadır. Türkiye 19 yaş altı kadın millî futbol takımına çağrılan Yanaç, millî formayla ilk maçına, 4 Ağustos 2015'te "UEFA Gelişim Turnuvası" maçı kapsamında Bosna Hersek'e karşı çıkmıştır.

Haberin Devamı

7 Nisan 2018'de Estonya ile oynanan dostluk maçında ilk kez Türkiye kadın millî futbol takımı kadrosuna davet edilmiştir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!