Sitare Akbaş kimdir nereli kaç yaşında? Sitare Akbaş hangi dizilerde ve filmlerde oynadı?

Güncelleme Tarihi:

Sitare Akbaş kimdir nereli kaç yaşında Sitare Akbaş hangi dizilerde ve filmlerde oynadı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2021 10:26

Sitare Akbaş, son olarak Sen Çal Kapımı isimli dizide rol almış ve Fifi karakterine hayat vermiştir. Kariyerine Akasya Durağı ile başlayan Sitare Akbaş, sonrasında pek çok dizide rol almıştır. Peki, Sitare Akbaş kimdir nereli kaç yaşında? Sitare Akbaş hangi dizilerde ve filmlerde oynadı? İşte, o detaylar

Haberin Devamı

6 Ekim 1988 doğumlu Sıtare Akbaş, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Kariyerine ilk adımı Akasya Durağı dizisinde Zeyno karakteri ile atmıştır. Daha sonra Fatmagül’ün Suçu Ne? (2011), Dila Hanım (2012), Emanet (2014), Urfalıyam Ezelden (2014), Analar ve Anneler (2015) dizileriyle devam etmiş, son olarak baş rollerini Caner Cindoruk, Gizem Karaca gibi isimlerle paylaştığı İstanbul Sokakları (2016) dizisinde yer almıştır. Başarılı oyuncu genç yaştaki kariyerinde dört uzun metrajlı ve 2 kısa metrajlı filmde rol almıştır.

Figen Yıldırım Karakteri
“ Her şey benim istediğim gibi gittiği sürece, çok pozitif bir insanım”

Nam-ı diğer Fifi. Zengin ve sonradan görme ailesinden bıkmış usanmış. Sürekli siyah giyiyor, motora biniyor. Gerçek bir hayvansever. Ne iş yaptığını tam olarak kimse bilmiyor ama ailesinden para almadığı halde köşeyi döndüğü kesin. Sokak hayvanlarına yaptığı bağışlar dudak uçuklatıcı. Para hakkında ve kendisi hakkında konuşmayı sevmiyor. Zaten kısa ve öz konuşuyor. Her şeye negatif bakan, aşka inanmayan, aklına estiği gibi yaşayan ve konuşan biri.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!