Sinem Ünsal kimdir, kaç yaşında, nereli? Sinem Ünsal dizileri ve hayatı

Güncelleme Tarihi:

Sinem Ünsal kimdir, kaç yaşında, nereli Sinem Ünsal dizileri ve hayatı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2022 10:08

Güzel oyuncu Sinem Ünsal, son zamanlarda dizisi ve özel hayatıyla gündemde yer alıyor. Son olarak Gizli Saklı dizisiyle üne kavuşan Sinem Ünsal'ın rol arkadaşı Halit Özgür Sarı ile ilişkilerinin olduğu iddia ediliyor. Bu gelişmelerin ardından Sinem Ünsal bir kez daha aranan isimlerden biri oldu. Peki, Sinem Ünsal kimdir, kaç yaşındai nereli? İşte, Sİnem Ünsal dizileri ve merak edilenler...

Haberin Devamı

Mucize Doktor dizisiyle tanıdığımız ancak Gizli Saklı dizisi ile üne kavuşan Sinem Ünsal, şimdilerde aşk söylentileriyle gündemde. Gizli Saklı dizisinin başrollerinde yer alan Sinem Ünsal ve rol arkadaşı Halit Özgür Sarı'nın aşk yaşadıkları söyleniyordu. İddialara göre, dizinin final yapmasıyla birlikte çift, tatil için Belgrad'a gitti.

SİNEM ÜNSAL KİMDİR?

Sinem Ünsal, 21 Haziran 1993'de İzmir'de doğdu. Azerbaycan Türkü kökenli bir baba ile Çerkes kökenli bir annenin ikinci çocuğu olarak doğdu. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünden mezun olmuştur. 2017 yılından itibaren oyunculukla ilgilenmektedir. 2017 yılında yayımlanan Çoban Yıldızı adlı dizide Güneş karakterini, Siyah Beyaz Aşk adlı dizide ise Gülsüm Aslan karakterini canlandırdı.

Haberin Devamı

2018-2019 yılları arasında yayımlanan Kızım adlı dizide Sevgi Günay karakterini canlandırdı. 2019 yılında yayımlanmış Raif ile Letafet adlı tiyatro oyununda Letafet karakterini canlandırdı. 2019-2021 yılları arasında yayınlanan Mucize Doktor dizisinde Doktor Nazlı Gülengül karakterine hayat vermiştir.

Son olarak ise yaz dizisi Gizli Saklı'nın başrolünde yer almıştır.

BAKMADAN GEÇME!