Şeyma Subaşı yaşam tarzını değiştirdi... Annesiyle sabah yürüyüşünde!

Güncelleme Tarihi:

Şeyma Subaşı yaşam tarzını değiştirdi... Annesiyle sabah yürüyüşünde
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2026 09:26

Uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve daha sonra adli kontrol şartıyla serbest kalan Şeyma Subaşı önceki sabah annesiyle beraber Bebek’te sabah yürüyüşü yaparken görüntülendi.

Haberin Devamı

TÖVBE SÜRECİNDE

Uyuşturucu soruşturması sonrası ‘samimi bir tövbe sürecindeyim’ diyen sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, yaşam tarzında radikal bir değişikliğe gitti.

Hayatında yeni bir sayfa açan ve artık maneviyata yöneldiğini belirten Subaşı, önceki gün annesiyle Bebek’te görüntülendi.

Sosyal medya fenomeni hızlı adımlarla temposunu bozmadan yaklaşık 5 kilometrelik bir yürüyüş yaptı. Şeyma Subaşı yürüyüş sonrası annesiyle birlikte Bebek’ten ayrıldı.

Şeyma Subaşı yaşam tarzını değiştirdi... Annesiyle sabah yürüyüşünde

ARTIK ODAĞIM: SAĞLIĞIM

Adli Tıp Kurumu’nda verdiği uyuşturucu test sonucu pozitif çıkan Şeyma Subaşı “Samimi bir tövbe sürecinden geçiyorum ve geçtim. Kendimle ve geleceğimle alakalı kararlar aldığım büyük bir dönemdeyim. Şu anda ve her zaman odağım; sağlığım, kızım ve daha fazla farkındalık, inanç ve sorumlulukla yaşamak” demişti.

Haberin Devamı

Yurtdışında birçok partiye katılan ve sık sık sosyal medyada bikinli fotoğraflarını paylaşan Subaşı, “Artık beni bikinili zor görürsünüz” sözleriyle de şaşırtmıştı.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!