Renee Zellweger'den estetik açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Renee Zellwegerden estetik açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2016 14:50

47 yaşındaki Renee Zellweger estetik iddialarına nihayet yanıt verdi. Göz kapaklarını kaldırttığı ve yüzünü incelttirdiği haberleri uzun süre magazin gündemini meşgul eden oyuncu, bu iddialara hiçbir zaman yanıt vermemişti.

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü oyuncu Renee Zellweger, estetik yaptırdığına ilişkin iddialara iki yıl sonra ilk kez yanıt verdi.

 

Renee Zellwegerden estetik açıklaması

Ünlü oyuncunun 2011'de çekilmiş bir fotoğrafı (solda) ve 2016'da çekilmiş bir fotoğrafı. 

2014'te katıldığı bir davette çekilen fotoğraflarıyla gündeme bomba gibi düşen ve yüzünü tamamen değiştirmek için estetik operasyon geçirdiği söylenen Zellweger, Huffington Post'a yazdığı bir açık mektupla iddiaları reddetti. 

KADINLARA KARŞI ÇİFTE STANDART VAR 

Renee Zellwegerden estetik açıklaması

Haberin Devamı

Bridget Jones'un Günlüğü ile tanınan ünlü oyuncunun 2014'te katıldığı bir davette çekilmiş fotoğrafı (solda) fırtınalar koparmıştı. 

'Bu kimseyi ilgilendirmez ancak yüzümü değiştirmeye karar verdiğim ve göz ameliyatı olduğum haberleri gerçek dışı. İşin ilginci, saygın gazeteciler bunu bir tartışma konusu haline getirdi ve asılsız haberler insanların eğlencesi haline geldi. Bu tip şeyler kadınlara karşı nasıl bir çifte standart uygulandığının bir göstergesi…' diyen oyuncu, sözlerine şöyle devam etti: 

'(…) Çok zayıf, çok şişman, yaşını gösteriyor, esmerken daha iyi, selülitli kalçalar, yüz gerdirme skandalı, kelleşiyor, beli kalınlaşmış, çirkin ayaklı, çirkin elli, kötü elbiseli… Atılan başlıklara bakın. Belki de bu başlıklarla insanların nasıl aşağılandığını ve yeni jenerasyonun eşitlik adına bu haberlerden neler öğrendiğini konuşma zamanımız gelmiştir.’

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!