One Direction hayranlarına kötü haber

Güncelleme Tarihi:

One Direction hayranlarına kötü haber
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2016 13:40

Geçtiğimiz sene bir süreliğine gruba ara verdiklerini açıklayan One Direction ekibinde sular durulmuyor. Grubun hayranları yeniden birleşmelerini umut etse de, 1D cephesinden gelen haberler pek iç açıcı değil.

Haberin Devamı

One Direction'ın tamamen dağıldığı yönündeki haberler sosyal medyayı sallıyor.

Geçtiğimiz sene gruba sadece 1 yıllığına ara verdiklerini açıklayan One Direction cephesinden hayranlarını üzecek bir haber geldi: Bu süre daha da uzayacak. Zira ekibe yakın bir kaynağa göre grup elemanlarından Harry Styles ve Louis Tomlinson arasındaki gerginlik devam ediyor. Bu nedenle ikili, hiçbir şekilde konuşmuyor.

 

One Direction hayranlarına kötü haber

Harry Styles ve Louis Tomlinson hiç konuşmuyor.

 

'GERİ DÖNÜŞ KONUŞULMUYOR BİLE'

Hayranları ekibin yeniden bir araya gelmesini beklese de, grup elemanları zaten bir süredir solo kariyerlerine odaklanmış durumda. Örneğin, 22 yaşındaki Harry Styles, ünlü yönetmen Christopher Nolan'ın Dunkirk filminde rol alacak. Sonrasında ise o da bir solo albüm yapma niyetinde.

 

 

Haberin Devamı

Gruba yakın bir kaynak; 'Uzun zaman oldu ama çocuklar geri dönüşe dair tek bir imada bile bulunmadılar. Şu an dördü de kendi özgürlüklerinden çok memnun görünüyorlar' dedi. 

 

One Direction hayranlarına kötü haber

 

1D'den Louis Tomlinson'ın geçtiğimiz ocak ayında Freddie adını verdiği bir oğlu olmuştu. Solo albüm yapmak için çalışmalarına devam eden 22 yaşındaki Liam Payne ise 32 yaşındaki Cheryl Fernandez-Versini ile birlikte. Gruptan Niall Horan ise bir golf kulübü kurmak istediğini doğrulamıştı. 


Bazı kaynaklar grubun kesin olarak dağıldığını söylerken, bazı kaynaklar da One Direction'ın 2020 yılına kadar bir araya gelmeyeceğini söylüyor.

BAKMADAN GEÇME!