Naz Elmas kimdir ve kaç yaşında? Hangi film ve dizilerde oynadı?

Güncelleme Tarihi:

Naz Elmas kimdir ve kaç yaşında Hangi film ve dizilerde oynadı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2019 09:03

Naz Elmas, yer aldığı diziler ve ve filmler haricinde, özel hayatı ile de merak edilen isimler arasında yer alıyor. Kariyeri boyunca pek çok dizi ve film projesinde yer alan Naz Elmas, bunun yanında reklam filmlerinde de boy göstermiştir. Peki, Naz Elmas kimdir ve kaç yaşında? İşte, Naz Elmas hakkında merak edilen bazı bilgiler

Haberin Devamı

Naz Elmas, oyunculuk kariyeri boyunca pek çok yapımda boy göstermiştir. Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yapımı ile izleyici karşısına çıkan Naz Elmas, G.O.R.A gibi önemli sinema filmlerinde de boy göstermiştir. Peki, Naz Elmas kimdir ve kaç yaşında? İşte, Naz Elmas hakkında merak edilen bazı bilgiler

NAZ ELMAS KİMDİR?

Naz Elmas, 16 Haziran 1983 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. İlköğrenimini 50. Yıl Cumhuriyet'te okudu. Liseyi ise yabancı dil eğitimi veren Özel Kalamış Lisesi'nde okudu.

Üniversite son sınıfta okurken, Haziran Gecesi adlı dizide Özcan Deniz'in sevgilisi Havin'i canlandırdı. G.O.R.A filminde konuk oyunculuk yaparak, Erşan Kuneri'nin sekreterini canlandırdı. Sonrasında Candan Öte adlı dizide Gülen rolünü canlandırdı. 2007 yılında El Gibi adlı dizide oynamıştır. Televizyon reklamlarında da oyunculuk sergileyen Naz Elmas, bir bankanın reklamında rol almıştır. Doktorlar dizisinde "Eylül" Karakterini canlandırmıştır. Oyuncunun birçok usta oyuncuyla oynadığı Nefes dizisi 21 Kasım 2009 tarihi itibarıyla yayından kaldırıldı.

Haberin Devamı

2011 yılında Star TV'de yayınlanan Ay Tutulması adlı diziyle oyunculuk kariyerine devam eden oyuncu, bu dizinin finali ile birlikte yine Star TV'de yayınlanan Bir Ömür Yetmez adlı dizide "Melek" karakterini oynadı.

2012 yılında 4 Eylül ile 8 Aralık arasında Show TV'de yayınlanan Ustura Kemal dizisinde Rum kızı Angeli karakterini canlandırdı. 14 bölüm yayınlanan dizi yayından kaldırıldı.

2013 yılında 1 Temmuz ile 23 Eylül arasında Kanal D'de yayınlanan Güzel Çirkin dizisinde oynadı. 13. bölümün ardından dizi yayından kaldırıldı.

2014 yılında çekilmekte olan Stajyer Mafya filminde oynadı. 2014 sonbaharında TRT 1'de başlayan Filinta (Bir Osmanlı Polisiyesi) dizisinde yer aldı.

2016 yılında Kördüğüm, 2017 yılında Bahtiyar Ölmez ve 2019 yılında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da yer aldı. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!