Müge Anlı kimdir? Hayatı?

Güncelleme Tarihi:

Müge Anlı kimdir Hayatı
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 14:52

Ekranlarda kayıplarını arayanların yüzünü güldüren, cinayetleri çözen, kavgaları tatlıya bağlayan isim olarak bilinen Müge Anlı kimdir? Müge Anlı ne zaman ve nerede dünyaya geldi, kariyerine nasıl adım attı ve çalışmaları nelerdir? Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Müge Anlı, 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Babası İhsan Anlı’dır. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde yaptı.

Kanal D ekranlarında Şenay Düdek’le beraber “Dobra Dobra” adlı magazin proğramı yaptılar. Bu program ile de büyük ses getirdi. Bir sezon birlikte program yaptıktan sonra, aynı programa Şenay Düdek Cenk Eren'le FOX'ta, Müge Anlı ise Pakize Suda'yla Kanal D'de devam etmiştir. Daha sonra ATV ekranlarında Tatlı-Sert isimli bir programın sunuculuğunu yaptı.

2010 sezonunda ATV'de; yaşadığı çeşitli olaylardan dolayı yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan kişilerin konuk edildiği “Müge Anlı ile Mektubunuz Var” adlı programı hazırladı ve sundu.

Haberin Devamı

Müge Anlı, 1993 yılında gazeteci Burhan Akdağ ile evlendi, 2008 yılında boşandı. Lidya adında bir kızı vardır.

Müge Anlı’nın televizyonda sunduğu “Tatlı-Sert” isimli bir programında Psikiyatr Arif Verimli ile birlikte avukat Rahmi Özkan da görev yapmaktadır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!