Merkür retrosu ne zaman bitecek 2022? İşte Merkür retrosu bitiş tarihi

Güncelleme Tarihi:

Merkür retrosu ne zaman bitecek 2022 İşte Merkür retrosu bitiş tarihi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2022 23:42

Merkür retrosu 10 Mayıs'ta görülmeye başlandı. Astroloji takipçilerinin yakından ilgilendiği Merkür retrosu etkilerini hissettirmeye devam ediyor. Bir gerileme dönemi olan retrolar, insanın kendi hakkında harika bilgi sahibi olduğu zamanlar olarak adlandırılıyor. Astrolojiye meraklı pek çok kişi de Merkür retrosunun ne zaman sona ereceğini merak ediyor. Peki, Merkür retrosu ne zaman bitecek? İşte, 2022 Merkür retrosu bitiş tarihi

Haberin Devamı

Merkür retrosu da denen Merkür gerilemesi, kişilerin iletişim kopukluklarından hayata geçmeyen iş anlaşmalarına, patlayan tekerleklerden bozulan bilgisayarlara kadar her türlü karışıklığın sebebi gördüğü bir astrolojik olgu olarak biliniyor. İşte, retro bitiş tarihi...

Her yıl üç kez yaşanan gerileme bu sene dört kez gerçekleşecek. En yakın gerilemenin 10 Mayıs ile 2 Haziran arasında gerçekleşmesi bekleniyor.

MERKÜR RETROSU NE ZAMAN BİTECEK?

Merkür astrolojide iletişim, ifade, konuşma, anlaşmalar, elektronik eşya, eğitim, ulaştırma, ticaret ve kardeşleri temsil eder.

Bu nedenle Merkür retrosunun yaşandığı dönemlerde; iletişim sorunları, yanlış anlaşılmalar, elektronik aletlerin bozulması, eğitim ve sınavlarda zorluklar, seyahatlerde gecikmeler, yolculuklarda eşya kayıpları, ticari konularda anlaşmazlıklar, kardeşler arası iletişim problemleri gibi etkiler kendisini gösterir.

Haberin Devamı

Retro için astrolojik olarak ‘geri hareket’ denmektedir ancak hiçbir gezegen geri gitmez; sadece yavaşlar ve Dünya’dan bakıldığında geri gidiyormuş izlenimi verir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!