MasterChef'te gergin anlar! Fatma Nur Uçar, tartışma sonrası fenalaştı

Güncelleme Tarihi:

MasterChefte gergin anlar Fatma Nur Uçar, tartışma sonrası fenalaştı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2022 17:21

MasterChef Türkiye 2022 yeni sezon yarışmacılarından Fatma Nur ve Dilan, ana kadro seçmeleri esnasında tartıştı. MasterChef Fatma Nur'un yarışmacı arkadaşıyla arası gerilince fenalaştı. Sette hazır bulunan doktorlar Fatma Nur'a hemen müdahale etti.

Haberin Devamı

MasterChef Türkiye 2022 için seçmeler devam ederken ana kadro da belli olmaya başladı. Yarışmadaki Fatma Nur ve Dilan da ana kadroya dahil olan isimlerden.

MasterChef ana kadroya diğer yarışmacıların seçmeleri devam ederken, balkondan yarışmayı takip eden Fatma Nur ve Dilan arasında bir tartışma yaşandı. İkili Fatma Nur'un iddialı çıkışları sebebiyle tartıştı.

Fatma Nur, balkonda MasterChef Barış'a 'Boş iddia yapan çok burada' dedi ve Barış da 'Burada mı?' şeklinde cevap verdi. Soruya, ''Yapamıyordu, bana saldırıyordu, çıkmaya çalıştı. Onu da yapamadı, dövme yaptırdı onda da çıkamadı. Anlayacağın boş iddia ve boş sözlerden hiç etkilenmiyorum. Kıyamam diyorum böyle, canım diyorum'' sözleriyle karşılık veren Fatma Nur'a Dilan'dan cevap geldi.

Fatma Nur'un verdiği cevap üzerine konuşan Dilan ''Ne, bana mı söyledin az önce söylediğin lafı?'' sorusunu yöneltti.

Haberin Devamı

Onunla konuşmadığını dile getiren Fatma Nur'a, Dilan ''Zaten, zahmet olacak'' yanıtını verdi. Fatma Nur da arkadaşının bu cevabına karşılık olarak 'Senin doğal halin böyle sanırım. Saldırgan bir yapın var.' dedi. Normalde saldırgan olmadığını belirten Dilan, bir gün önce yaşananları kastederek yanlış yaptığını ifade etti.

TARTIŞMA SONRASI FATMA NUR FENALAŞTI

Önceki gün Mehmet Şef'in aşağıda mücadele eden yarışmacılara tarif verilip verilmediğini sorması üzerine Fatmanur, ''Asla, olabildiğince yanlış yapmalarını bekliyorum. Tarif verene de kızıyorum' 'diye yanıt vermişti.

Bu cevaba karşılık Dilan da bunun doğru olmadığını belirtip, 'Şu kızı benim yanımdan alın ya' şeklinde tepki verdi. Yaşananlardan bir süre sonra nabzının kaç attığını kontrol etmesini isteyen Fatmanur, fenalaştı ve doktorlar müdahale etti.

 

BAKMADAN GEÇME!