Marilyn Monroe’nun ölümünün ardından ÅŸok eden 5 bilgi

Güncelleme Tarihi:

Marilyn Monroe’nun ölümünün ardından şok eden 5 bilgi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2017 10:47

Marilyn Monroe. Sadece ismi bile zamansız güzellikleri çağrıştırıyor. 20. yüzyılın ortalarında yalnızca kalplerini tutsak etmedi, aynı zamanda kadınlık simgesi haline geldi. Tarzı ve zarafeti nesiller boyunca insanlara ilham kaynağı olmuştur. Fakat şöhretine rağmen, Monroe çok mutsuz bir kadındı. Zahmetli çocukluğu ve bir dizi başarısız evlilik zihinsel sağlığının bozulmasına katkıda bulundu. Birçoğu tarafından sevildi ama onu gerçekten tanıyan biri var mıydı? Marilyn Monroe’nun ölümünün ardından ortaya çıkan bazı şaşırtıcı gerçekleri öğrenmek ister misiniz?

Haberin Devamı

İnanılmaz Yalnızdı

Monroe'nun hayatı trajedi içindeydi. Bir zamanlar onu öldürmeye çalışan zihinsel rahatsızlığı olan bir anne tarafından terk edilmiş olan Monroe, 16 yaşındayken evlenmeden ve liseden ayrılmadan önce bir dizi evde büyüdü. İlişkileri sürdürmekte zorlandı ve birkaç kez boşandı. Belki de kendi sorunlu çocukluğundan dolayı, Monroe umutsuzca bir anne olmak istedi. Her şeye rağmen oldukça yalnız bir kadındı.

 

Okumayı Severdi

Monroe, beyaz perdede sıklıkla salak bir sarışın rolünü oynamakla birlikte, derin entelektüelti. Ünlü yıldızın raflarında yer alan yüzlerce kitap vardı. Ve kitaplar da yalnızca şov için değildi. Ölümü sırasında, Monroe'nun Harper Lee'nin Bülbülü Öldürmek ve Leo Rosten'in Yüzbaşı Newman olmak üzere iki roman okuduğu öğrenildi.

 

Haberin Devamı

Yıllarca FBI Tarafından İzlendi

Kısmen siyasi görüşleri yüzünden FBI, Monroe'nun faaliyetlerini yıllarca izledi. Sola eğilimli oyun yazarı Arthur Miller'la olan evliliği şüpheli olarak da görüldü. FBI dosyaları yıllarca mühürlendi ve nihayet halka açıldığında ağır şekilde sansürlendi.

Marilyn Monroe’nun ölümünün ardından şok eden 5 bilgi

 

Ölümüyle Alakalı Çok Sayıda Kanıt Yok Edildi

Önemli adli kanıtlar Monroe öldükten kısa süre sonra kayboldu. İşleri daha şüpheli hale getirmek için, ölüm gecesinden itibaren birçok önemli tanık çelişkili öyküler anlattı. Monroe'nun son günlerine dair biraz fikir veren diğer şeyler yok edildi.

 

Mükemmel Bir Aşçıydı

Belki Monroe, bir yıldız yerine eş ve anne olsaydı daha mutlu olurdu. Hayatta daha basit şeylere dair kesinlikle özlemi vardı. Ölümünden sonra, evinde birçok yemek tarifi bulundu ve bir gün bir yemek kitabı yazmayı planladığı düşünülüyordu.

Â

Marilyn Monroe’nun ölümünün ardından şok eden 5 bilgi

Haberin Devamı

Marilyn Monroe’nun ölümünün ardından şok eden 5 bilgi

SON 24 SAATTE YAÅžANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!